USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У селян Старовижівщини до влади – конкретні пропозиції і прохання

20 Листопада 2008 15:34
У Луцьку на особистий прийом громадян волиняни прийшли просто побесідувати, тоді як у Старій Вижівці ставили лише конкретні питання. Такий висновок озвучив перший заступник голови Волинської облдержадміністрації Віталій Заремба 20 листопада в ексклюзивному коментарі «Волинським Новинам».
 
На особистий прийом громадян, який проходив у стінах Волинської ОДА, прийшло три особи. І зробили вони це, за словами Віталія Заремби, щоб просто поговорити ні про що. «Люди приходять, я їх добросовісно слухаю. Однак вони не ставлять конкретних питань», – зазначив перший заступник.
 
Проте зовсім інше враження справив особистий прийом громадян у селищі Стара Вижівка, який проходив 19 листопада. За словами Віталія Заремби, усі звернення мали конкретний зміст. Питання громадян стосувалися приватизації землі, будівництва доріг, розмежування мисливських угідь та вирощування екологічно чистої продукції.
 
Щодо останнього питання, то воно полягає в тому, що до заступника волинського губернатора звернулися керівники місцевого КСП та фермерського господарства «Олко». Їх цікавила можливість запровадження програми по вирощуванню овочів без додавання хімікатів. Вони впевнені, що є люди, які готові платити більше за безпечну продукцію. «Розглядаючи такі питання, сам збагачуєшся досвідом та ідеями», – підсумував пан Заремба.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus