USD 39.60 39.92
  • USD 39.60 39.92
  • EUR 39.75 40.10
  • PLN 9.90 10.12

У Севастополі підняли прапор Луцька. ФОТО

19 Лютого 2013 10:16
Делегація Луцька, до якої також увійшли директор гімназії № 4 імені Модеста Левицького Олександр Мишковець та директор загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 25 Віктор Цейко, побувала у Севастополі.

Там відбулися урочистості з нагоди 19-ї річниці підняття Військово-Морського прапора України на малому протичовновому корветі «Луцьк» – це день народження корабля.

Про це йдеться на сайті міськради.

Так, під час урочистостей підняли прапори корвету «Луцьк», міста Луцька та хоругва, які раніше були привезені до Севастополя. Ігор Давидов вручив командиру корабля – капітану 3 рангу Максиму Ємельяненку вітанняв від Луцького міського голови Миколи Романюка, у якому йдеться: «Щиро вітаємо Вас та особовий склад корвету «Луцьк» з Днем корабля! У цей святковий день я висловлюю свою повагу людям, які захищають Батьківщину, її національні інтереси на морських просторах. Це нелегка праця, яка потребує самовідданості. Ви гідно виконуєте свій патріотичний обов’язок. Високо ціную Вашу професійну майстерність та вірність військовій присязі.
Бажаю Вам та членам екіпажу міцного здоров’я, невичерпної енергії, добробуту, злагоди в родинах та успіхів у бойовій підготовці.
Тож нехай буде успішною Ваша нелегка праця та гідно представляйте Луцьк, Україну у міжнародному військово-морському співробітництві!»

Нагадаємо, що наше місто ось уже 19 років здійснює шефство над протичовновим корветом «Луцьк», надаючи посильну матеріальну допомогу. На кораблі, з поміж інших українців, військову службу несуть й наші земляки – лучани. Зараз малий протичовновий корвет «Луцьк» знаходиться у бухті «Стрілецька».



Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Вася Показати IP 19 Лютого 2013 10:33
Ігор Давидов. Це що хтось дуже відомий, що ви не пишете хто це. ХТО ЦЕ???
КЛИМ Показати IP 19 Лютого 2013 10:59
Колишній сторож Східноевропейського університету ДАВИДОВ гідно представляе Луцьк на корветі!Просто Жах !!!Що в меріі немае людей які з гордістю представили наше гарне місто ? Жах коли дивишся на ДАВИДОВА
Олександр Показати IP 19 Лютого 2013 13:38
Вот ви і не праві... Давидов душу свою тому кораблю віддає, і якби не він, то бачила б той корвет наша влада в одному місці...
Давиденко Показати IP 19 Лютого 2013 14:15
Якщо не помиляюсь, то Давидов, у свій час, працював старшим по кухні, у колишньому ресторані "Краків", на пр. Перемоги, 14
Отто до Давиденко Показати IP 20 Лютого 2013 09:01
Яка різниця хто, коли і де працював. Ти тоже раніше в штанішкі пісяв та казявки їв і що з того??? Чи жаба душить що він в авангарді, а ти на мілині?
??? Показати IP 19 Лютого 2013 15:20
Ну Мишковець якесь має відношення до "Луцька" ,а Цейко з якого боку?
Маня Показати IP 19 Лютого 2013 16:49
А його фейс кругом- це миша пролізе везде, і до всього має відношення.Оце все схватив і привахит со соей

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus