USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

У Шиби вимагатимуть «студентський» тролейбус

12 Вересня 2010 11:31
У Луцьку існує проблема транспортного сполучення між окремими районами міста, через що потерпають студенти місцевих вишів.

Про це йшла мова 9 вересня на круглому столі «Новий навчальний рік – старі проблеми», у якому взяли участь представники студентського самоврядування вищих навчальних закладів обласного центру Волині.

Про проблему доїзду до навчальних корпусів говорили представники студради Луцького національного технічного університету. Мовляв, на вулицю Львівську від гуртожитків на 33-му районі не так зручно і дешево дістатися, як, до прикладу, студентам ВНУ імені Лесі Українки, корпуси якого знаходяться у центрі.

«Хоча б тролейбус. Якщо пенсіонерам компенсують, то й студентам можна. А то, наприклад, добратися на першу пару з Відродження, коли весь гуртожиток виходить на ту маленьку зупинку, і їде одна дванадцятка, а наступна тільки через 20-30 хвилин — це проблема, насправді», - стверджував член студради ЛНТУ Олександр Хілуха.

Представники луцького студентства вирішили писати лист-звернення до Луцької міської ради, аби чиновники передбачили тролейбусний маршрут, який би починався у районі КРЗ проходив вулицями Відродження, Волі, і доїжджав до вулиці Львівської.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Здивований Показати IP 13 Вересня 2010 09:36
:) смішно читати, бо за такою логікою слід передбачити кожному Лучанину смій персональний громадський транспорт
колишня студентка Показати IP 13 Вересня 2010 10:51
колись подібний був. то всеодно понапихалось пенсіонерів,яким в 8 ранку кудись терміново треба, хоч зручно було. водій набирав студентів біля гуртожитків ВНУ і двері відчиняв лише починаючи з Корпусу історичний, то хто не студент - матюкався бо хотів проїхатись )))
Студент Показати IP 13 Вересня 2010 11:03
І так тролейбусне в боргах, а тут ще таке. Ну для чого мені платити 1 грн + 1 грн за пересадку в тролейбусі, коли заплативши 2 грн я на місці (комфорт однаковий).
Теж студент до Студент Показати IP 19 Вересня 2010 23:35
До студента. Студент, відшукай студентський, їздь по 50 копійок в тролейбусі.
Марта Показати IP 13 Вересня 2010 13:33
Розумні люди будують гуртожитки у межах пішохідної доступності до навчальних корпусів. Викладачі ВНУ (тоді ще педінституту) нам розповідали, що гуртожитки мали будувати в районі вулиці Івана Франка, але щось перекрутили. От і маєте

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus