USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У супермаркетах Нововолинська на поступки йдуть тільки крадіям жуйки

28 Травня 2009 11:00
У супермаркетах Нововолинська щотижня реєструють по дві-три крадіжки. Про це розповів начальник Нововолинського МВ УМВС Анатолій Трофімов, – 28 травня інформує репортер «Волинських Новин».
 
За його словами, нещодавно в одному із супермаркетів лише упродовж одного дня було скоєно два злодійства. В обідню пору охорона магазину затримала  53-річну мешканку міста, бухгалтера за освітою, яка намагалася винести товар на суму 171 гривню.
 
Жінка полакомилася на чоловічі шампунь, дезодорант, лосьйон після бриття та крем для рук. Як з’ясувалося, усі ці речі вона  хотіла подарувати чоловікові на іменини. Через кілька годин у цьому ж торговому закладі затримали ще одного злодія. Ним виявився непрацюючий 32-річний нововолинець, який хотів винести продукти харчування - пельмені та стейк загальною вартістю 39 гривень.
 
Як розповів начальник міліції Анатолій Трофімов, отримавши виклик, правоохоронці відразу ж виїжджають на місце події, затримують злодія та складають протокол. Однак повністю уникнути крадіжок у супермаркетах майже неможливо, – стверджують охоронці закладу, де сталися НП.
 
Вони кажуть, що сама процедура «здачі» злодія в руки міліції дуже клопітна, адже необхідно скласти акт у присутності свідків, дочекатися приїзду чергової групи, оформити купу паперів, на що витрачається багато часу.
 
Однак на поступки не йдуть нікому і ніколи не починають з’совувати причини та обставини інциденту, а відразу ж викликають правоохоронців. І якщо навіть у злодія  все ж таки з’являється бажання заплатити за вкрадений товар, його у жодному разі не шкодують, а навпаки - намагаються, щоб про нечесний вчинок людини дізналися ще й на її місці роботи. Виняток можуть зробити хіба що для дитини, яка винесла батончик чи жуйку, однак  за солодощі батькам все ж таки доведеться заплатити. 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 28 Травня 2009 15:47
комуністична маячня! "дізналися ще й на її місці роботи" - оце ви й даєте, люди...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus