USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

У світі згадали про поцілунки. ВІДЕО

6 Липня 2013 19:00
На 6 липня в світі припадає забавне свято, яке із задоволенням відзначає молодь, - Всесвітній день поцілунку.

Цей чудовий і красивий день вперше почали святкувати у Великобританії в кінці XIX століття, він носить відповідну назву «World Kissing Day». У ті далекі часи на березі туманного Альбіону, враховуючи важливість цього явища, як одного з неповторних і високих проявів любові, вирішили, що поцілунок просто зобов’язаний мати своє власне свято.

ЧИТАТИ ЩЕ: НАЙВІДОМІШІ ПОЦІЛУНКИ СВІТУ

Офіційним міжнародним святом цей день став пізніше, більше двох десятків років тому, коли він був затверджений досить поважно: міжнародною організацією - Організацією Об’єднаних Націй і став відзначатися щорічно 6-го липня.

За інформацією проекту DilovaMova.com, історія появи першого поцілунку бере свій початок з біблійних часів і згадується вже в першій книзі Біблії - «Буття». Його застосування в людських взаєминах дуже різнобічне, це і вираження любові, і демонстрація теплих сімейних почуттів, товариське привітання і вираження галантної поваги до особи жіночої статі.

Людина навіть примудрилася використовувати поцілунок для зради - «поцілунок Іуди». Однак суть поцілунку залишається незмінною - це все ж прояв любові!

Трохи містики

У багатьох древніх любовних трактатах поцілунок описується як одне з найбільш інтимних і містичних таїнств, під час якого відбувається обмін душами між людьми, їх возз'єднання в єдину. Хоча настільки трепетне ставлення до поцілунків було не завжди і не у всіх. У вікторіанській Англії поважаюча себе жінка могла образитися на пристрасний поцілунок чоловіка. Така поведінка дозволялася лише в цілях продовження роду і засуджувалися в якості задоволень.

Цілуємось НА ЗДОРОВ’Я

Пристрасні поцілунки пришвидшують наш пульс, змушують інтенсивніше скорочуватися легені і прискорюють потік крові, що плідно позначається на самопочутті і здоров'ї, а все - за рахунок вироблення «гормонів щастя» - ендорфінів. Також під час улюбленого багатьма заняття відбувається стимуляція ерогенних зон, що перебувають на слизовій порожнини рота, від чого активізується виділення статевих гормонів і виникає сексуальне бажання. До речі, доведено, що кожне наступне покоління починає цілуватися «по-дорослому» раніше, ніж попереднє», - розповіла сімейний психолог Ольга Шарандікова.

Лікарі-стоматологи про корисні властивості регулярних поцілунків заявили вже давно: посилене виділення слини, багатої кальцієм і фосфором, запобігає утворенню і розвитку карієсу. Користь поцілунків підтверджують і алергологи: під час любощів значно зменшується вироблення гістаміну, який викликає алергічні реакції. До них приєднуються імунологи: взаємний обмін бактеріями за своєю природою - не що інше, як перехресна імунізація.

Під час пристрасного поцілунку працюють понад 30 м'язів обличчя і мови - кращої лицьової гімнастики не придумати. А середня витрата калорій навіть при самих скромних «чмоахк» - 12. Цифра здається незначною, проте вчені підрахували: якщо щодня цілуватися хоча б по одній хвилині, то за рік абсолютно без жодних зусиль можна позбутися від одного зайвого кілограма ваги.

Всесвітній комітет охорони здоров'я при ООН займається дослідженням природи і техніки поцілунку з 1981 року. (Такий роботі можна тільки позаздрити!). Фахівці з'ясували, що під час довгоочікуваних захоплюючих поцілунках людина відчуває почуття за силою емоційного впливу аналогічне стрибку з парашутом або стрільби з бойової зброї під час військових дій, але без ризику для здоров'я.

До слова, перший поцілунок глядачі побачили на екрані в 1896-ому році. Актори Мей Ірвін і Джон Райе поцілувалися в 30-секундному ролику Томаса Едісона під промовистою назвою «Поцілунок».


Фото - луцька вечірка White party, нічний клуб «Золото»

ВІДЕО: НАЙВІДОМІШІ ПОЦІЛУНКИ.

Ролик взятий з сайту Город.ру
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
Чомучка Показати IP 6 Липня 2013 20:27
А чому у вас на фото-заставці - поцілунок 2-х дівчат? Ви що? Що ви пропагуєте?
miassol до Чомучка Показати IP 7 Липня 2013 10:22
Фото - луцька вечірка White party, нічний клуб «Золото»
Чомучка до miassol Показати IP 7 Липня 2013 10:33
Як добре пошукати, знайшли б поцілунки двох чоловіків - що їх теж би на фото-заставку посталили? Не набивайте такими фото штучних рейтингів. Поставте "натуральне" фото поцілунку чоловіка і жінки - і все, питань нема.
Все просто Показати IP 7 Липня 2013 09:50
Пропагують, щоб цілували дівчат, що ж тут не ясно
Всезнайко Показати IP 7 Липня 2013 10:17
Я вже сумніваюсь, чи сексменшин менше, як нас, гетеро...
Маняшка Показати IP 7 Липня 2013 10:41
Тепер "натуралів" все менше і менше, скоро взагалі повимирають як мамонти. Сексменшини заполонили світ (їх уже треба називати "сексбільшинами") Жах-жах. "Натурали" - гуртуймося!!!
miassol до Маняшка Показати IP 7 Липня 2013 11:20
натурали, цілуймося))
Маняшка до miassol Показати IP 7 Липня 2013 11:56
Логіка правильна: погуртувались, поцілувались... а далі занавіс опускається! :)))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus