USD 39.45 39.75
  • USD 39.45 39.75
  • EUR 39.62 39.90
  • PLN 9.75 9.90

У Токарського кажуть, що підприємцям із конфліктного ряду «загрожує кримінальна відповідальність». ФОТО

3 Червня 2009 11:54
У прес-службі ПФ «Скорпіон-Сервіс» підтвердили, що вчора, 2 червня, відбувся черговий раунд протистояння навколо конфліктного торгово-пішохідного ряду між ТЦ «Ювант» та Завокзальним ринком. Про це повідомляють «Волинські Новини».
 
За інформацією прес-служби ПФ «Скорпіон-Сервіс», працівники Першого відділу державної виконавчої служби Луцького міського управління юстиції втретє прибули на торгово-пішоходну зону між вулицями Карпенка-Карого та Кравчука, аби реалізувати рішення Луцького міськрайонного суду (від 4 грудня 2008 року) і демонтувати металоконструкцію з дахом та бруківку.
 
Однак спроба провести демонтажні роботи виявилася невдалою, адже підприємці перегородили доступ до торгово-пішохідного ряду.
 
«Представники виконавчої служби склали протокол проти п’ятнадцяти осіб про перешкоджання виконанню судового рішення. Оскільки проти кількох порушників це вже другий аналогічний протокол, їм загрожує кримінальна відповідальність», – повідомляє прес-служба ПФ. 
 
Нагадаємо, другий демонтажний раунд закінчився нічим, бо нема погодження міськради.  
 
Натомість градоначальник Богдан Шиба запевнив, що міськвиконком не буде втручатися до конфлікту до ухвалення остаточного рішення органами судової влади. 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Вінстон Показати IP 3 Червня 2009 15:09
Токарському нема чим зайнятися? Є дуже просте рішення та вихід з даної ситуації! Нехай 5% (в місяць) від прибутку, власники кіосків, платять Токарському і буде все чікі-пікі! Лєвакові гроші, да в час кризи, нікому не помішають!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus