USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

У центрі Луцька встановили намети «за гідну працю»

7 Жовтня 2009 14:32
Інформаційні намети для ознайомлення людей з їх трудовими правами, законодавчими нормами, що регулюють трудові відносини, вільними вакансіями в області працюють сьогодні на Театральному майдані Луцька. Про це 7 жовтня інформує репортер «Волинських Новин».
«Не всі люди, особливо пенсіонери, можуть піти і знайти той самий пенсійний фонд або центр зайнятості. Багато мешканців Волині зазвичай не поінформовані про вільні вакансії, які є в області. Більшість не знає про нормативну і законодавчу базу тих чи інших робочих моментів. Тому ми й прийшли сьогодні сюди», - зазначив голова Волинської обласної профспілки працівників агропромислового комплексу Ростислав Чернюк.
Начальник юридичного відділу Волинського обласного центру зайнятості Оксана Герасимчук додала: «Центр зайнятості долучився до проведення заходу, так як ми є посередником між роботодавцем і робітником. Наразі ми даємо інформацію про можливості працевлаштування».
Пані Герасимчук запевнила, що знайти роботу у центрі може навіть  житель іншої області. Але тоді соціальні виплати безробітному здійснюватись не будуть.
Роботу інформаційних наметів організувала Федерація профспілок України (ФПУ). Захід приурочений до Днів гідної праці, які відзначаються 6-7 жовтня. У центрі Луцька встановлені намети від таких організацій, як Головне управління пенсійного фонду України у Волинській області, Волинський обласний центр зайнятості , Територіальне управління держгірпромнагляду по Волинській області та Федерації профспілок.
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 7 Жовтня 2009 14:55
Даремно Чернецький в блозі свої матеріали називав фантастичними мріями. Окремі вже реалізовуються. Цікаво, яку наступну його фантастичну мрію і хто реалізовуватиме? (див: http://www.volynnews.com/blogs/view/id/104/)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus