USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

У Цумані син вбив батька. Звіт очільника міліції

31 Липня 2013 20:08
Труп чоловіка з ножовими пораненнями виявили нещодавно у Цумані.

Цей факт оприлюднив начальник волинської міліції Олександр Терещук сьогодні, 31-ого липня, під час прес-конференції.

З його слів, на місці злочину виявили ніж з відбитками пальців сина загиблого. Нащадка затримали, але він, кажуть, відмовляється зізнаватися. Тривають слідчі дії.
Зокрема Олександр Терещук повідомив про розкриття каналу сильнодіючих медичних засобів, продаж яких заборонений в Україні.
Ці речовини продавав через інтернет мешканець Кривого Рогу. «Ми зробили 5 контрольних закупок і виявили, що канал іде з Кривого Рогу. Зараз цей чоловік затриманий. Триває слідство, хочемо зясувати, як ці медикаменти потрапили в Україну», - розповів головний міліціонер області.
Також Олександр Терещук закликав громадян звертатися до нього особисто із проблемами, приходити на прийом, розповідати про неприпустиму поведінку міліціонерів.
«Ви мені скажіть, кого і де катували, поїдемо разом туди і на місці розберемося. Усі винні будуть покарані».

На запитання журналістів про пограбування ТЦ «Ювант» у Луцьку, Олександр Терещук заявив, що ніяких нових відомостей у справі немає. «Грабували - професіонали, відео-спостереження не було, а отже щось відразу виявити важко. Ведеться слідство».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Армен Показати IP 1 Серпня 2013 10:39
тьфу, думав чільника вбили, привіт з врадіївки долетів.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus