USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У «Веселці» - спортивні змагання. ФОТО

17 Червня 2013 12:24
Спортивне свято «Олімпійське літо» відбулось у дитячому оздоровчому таборі «Веселка», село Терешківці, Горохівського району» з метою поширення ідей олімпізму та розвитку олімпійського руху в Україні, - повідомили у прес-службі «Спорт для всіх».

До спортивно-масових заходів долучились усі вікові групи дітей від наймолодших (3 класи) і старші. Вони з захопленням брали участь в усіх видах програми «Олімпійського дня» - змагались у бігу на дистанції 200 метрів, 300 метрів, та 500 метрів, грали у флорбол та настільний хокей, а також визначали хто з них найвлучніший у змаганнях дартсу.

У змаганнях з бігу вихованці дитячого оздоровчого табору переможці визначались у кожному загоні. Переможцями у змаганнях з настільного хокею стали Влад Назаренко та Володимир Неборак серед хлопців; Оля Хомич та Марія Оліферчук серед дівчат. У змаганнях із флорболу діти продемонстрували дружність та командний дух своїх загонів. Переможницею стала команда «Барвінок», друге місце посіла команда «Ромашка», третє - «Дубок».

Усього в «Олімпійському дні» взяло участь 118 дітей.
Усі учасники фізкультурно-оздоровчих та спортивно-масових заходів програми «Олімпійське літо» були нагороджені грамотами та олімпійською атрибутикою від Волинського обласного відділення НОК України.
Наступний «Олімпійський день» відбудеться 18.06.2013 у таборі «Сонячний», село Гаразджа та 26.06.2013 у дитячому оздоровчому таборі імені Олега Кошового, село Дачне, Ківерцівського району.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus