USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

В Україні дозволили спортивні змагання, але без глядачів

31 Травня 2022 15:35
Міністерство молоді та спорту дозволило проводити в окремих місцевостях України всеукраїнські спортивні змагання без присутності глядачів.

Про це повідомив народний депутат Жан Беленюк у Facebook, опублікувавши наказ міністерства №1587 від 28 травня 2022 року, передає УП.

Згідно з документом, змагання відновлюють задля якісної підготовки спортсменів національних збірних команд України з видів спорту до участі у головних міжнародних спортивних змаганнях.

Під час їх проведення мають дотримуватися умов безпеки, передбачених законодавством про воєнний стан.

Вказано, що змагання будуть проводити серед дорослих спортсменів та спортсменів найближчої до дорослих вікової групи, у тому числі спортсменів з видів спорту осіб з інвалідністю.

Нагадаємо, всі спортивні змагання в Україні автоматично було скасовано у зв’язку з введенням воєнного стану через повномасштабне вторгнення Росії 24 лютого.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Ага Показати IP 31 Травня 2022 16:05
і без змагачів

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus