USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Луцький спорт «особливий»: що відбулося вперше

19 Березня 2015 17:29
Усе більше людей долучаються до зайнять спортом у Луцьку, з’являється більше нових змагань й перемог, які здобули містяни вперше. Саме таким був 2014-й рік в спортивному житті обласного центру.

Під час підсумків спортивних змагань, відзначення кращих спортсменів, 18-го березня в залі засідань Луцької міської ради розповіли про спортивне життя міста.

Так, торік вперше провели в місті ярмарок спорту «Лучани - за здоровий спосіб життя». Офіційне відкриття дійства розпочалось з показових виступів юних гімнасток, а також спортсменів-дзюдоїстів, самбістів, боксерів, сумоїстів, тощо. Після цього всі охочі гості свята мали змогу долучитись до спортивних вікторин. Їх переможців нагороджували цінними призами від спонсорів дійства.

Також вперше у місті провели Міжнародний легкоатлетичний та велопробіг «Дорога до свободи». Сприяло цьому дійству Генеральне Консульство Республіки Польща у Луцьку. Тоді Генконсул Беата Бживчи наголосила, що «цим пробігом ми хочемо підкреслити солідарність з Україною. Ми хочемо, щоб Ви пам’ятали – Польща з Вами».

Окрім того у 2014 році започаткували змагання зі стрітболу (вуличного баскетболу) і баскетболу 3х3 на базі торгового центру «Порт-Сіті» серед юнаків, дівчат, студентів та дорослих.

Є на рахунку лучан й високі перемоги, які вперше вдалося вибороти: збірна команда легкоатлетів міста стала переможцем Чемпіонату Волинської області з легкої атлетики серед чоловіків та жінок і зайняла перше місце.

Незвичним був торік й чемпіонат міста Луцька з футболу сезону 2014 року. Змагання тривали з 15-го квітня по 15-те жовтня 2014 року. «Ганяли» м’яч 9 команд. Особливістю чемпіонату стало те, що в них брали участь лише команди з обласного центру: «Адреналін», «БРЕНД-ГРУП», «Волинь-А», «ДЮСШ № 2», «Магніт», «Марадо», «Мідас-Трейд», «НІКО Ветеран-Лучеськ» і «40-й квартал». У футбол грали на стадіоні зі штучним покриттям Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки. В рамках чемпіонату відбулося 72 календарні гри, які відвідали понад 5 тисяч глядачів.

Зауважимо, що в Луцьку все більше нових колективів долучаються до міської Спартакіади.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
ahmet Показати IP 19 Березня 2015 19:09
"В рамках чемпіонату відбулося 72 календарні гри, які відвідали понад 5 тисяч глядачів." в середньому відвідуваність 69 чоловік : 2 команди, які грають, з замінами по 15 чоловік + 2 команди які чекають наступною свою гру + судді + любітєлі побігати по кругу на стадіоні по кругу + пару будівельників які строїли роздівалки, якраз десь 69 на матчі присутні :)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus