USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У відділі екології луцької мерії скажуть, хто готовий до виборів?

31 Березня 2009 11:30
Наступної п’ятниці, 3 квітня, у Луцьку відновлять проведення санітарно-екологічних днів. Про це йшлося під час апаратної наради в муніципалітеті, – повідомляє репортер «Волинських Новин».
У санітарно-екологічному дні візьмуть участь майже чотири десятки підприємств, установ та організацій, – розповів міський голова Богдан Шиба. За його словами, заплановано роботи по впорядкуванню річки Сапалаївки та прилеглої території. Власне, навести лад потрібно до Великодніх свят, – додав градоначальник.
Міський голова доручив відділу екології мерії прослідкувати, аби прибирання не лишилося словами.
«Я думаю, участь у санітарно-екологічних днях буде найкращим показником готовності до виборів», – зазначив жартома Богдан Шиба. Він додав, що «довідки буде видавати Борис Гнатович (начальник відділу екології луцької мерії Борис Сорока – «ВН»)».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus