USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

«Була дивною, ні з ким не спілкувалась»: що кажуть про лучанку, яка вистрибнула з вікна після смерті доньки. Відео

7 Грудня 2021 16:14
У Луцькуз вікна багатоповерхівки удосвіта 6 грудня випала жінка.

Нею виявилася мама восьмирічної дівчинки, яка отруїлась каштанами й померла у лікарні 28 жовтня. Загиблій було 54. Про це йдеться в сюжеті телеканалу «Аверс».

Аркадій Петрович мешкає по сусідству із загиблою. Каже, нічого підозрілого в її поведінці не помічав. Але додає: контактувати з іншими сусідами не хотіла, сторонилася їх. А про загиблу дівчинку розповідає, що була жвавою, усміхненою дитиною. Проте часто її одягали не за погодою.

«Мама її загартовувала. Вона легко одягалася, отака холодна погода була, а вона в сарафанчику. З мамою вони мали отут клумбу в кінці будинку, там разом щось садили», – каже чоловік.

Ще одна сусідка нещодавно переїхала до будинку. Тож про жінку з дочкою, каже, мало знає.

«Казала мені попередня власниця квартири, що в цієї жінки була післяпологова депресія. Колись вона була дуже хорошою, – зазначає сусідка. – Ще коли ми влітку приходили дивилися квартиру, бачили запрошення на дверях: дівчинка запрошувала тата і брата на день народження».
Відомо, що у загиблої залишився повнолітній син. Однак хлопець вже давно мешкає окремо і нині – за кордоном на заробітках. Чи хтось уже повідомив йому про те, що трапилось, наразі невідомо. А батько, кажуть сусіди, не живе з родиною.

Читати ще: Мама 8-річної померлої лучанки бігала гола і гавкала: моторошні подробиці з життя родини, в якій дитина отруїлась каштанами

«Вона психічно ненормальна, по-моєму, була. До дитини ставилася ніби нормально, але була дивна, ні з ким із сусідів не спілкувалася, – розповідає ще одна сусідка. – Її дорослий син за кордоном. Був і чоловік, але вони розійшлися. То коли він до дитини приходив, вона його не пускала».

Колеги колишнього чоловіка загиблої відгукуються про нього добре. Однак поспілкуватися з ним не вдалося.

У службі у справах дітей Луцької міської ради повідомили, що ця родина на обліку не перебувала. Та й пресслужба поліції Волині інцидент не коментує. Мовляв, заборонив слідчий.

Нагадаємо: за фактом загибелі дівчинки одразу відкрили кримінал. Йдеться про злісне невиконання обов’язків з догляду за дитиною. Ще триває слідство. Слідчі очікують на висновки судово-медичної експертизи, аби остаточно сказати, яка ж причина смерті восьмирічної дівчинки. А от за фактом загибелі ще вирішуватимуть, чи відкривати кримінальне провадження. Бо йдеться про самогубство.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 10
Євробидло Показати IP 7 Грудня 2021 16:56
Після фрази про те що вона чоловіка не пускала до дитини - Мені все стало ясно про неї........
Іван до Євробидло Показати IP 7 Грудня 2021 17:21
Люди добрі, що вам ясно. Чужа сім'я, то темний ліс, чуда душа так само. Казати всі можуть багато і сусіди, і сторонні, але що і як насправді один Бог знає.
нуну до Євробидло Показати IP 7 Грудня 2021 19:00
Після такого допису, можна рахувати тебе за бидло. Без всяких євро
Євробидло до нуну Показати IP 8 Грудня 2021 09:20
Рахуй за кого хочеш. Чи ти РСП????
Анонім Показати IP 7 Грудня 2021 17:40
жінка не спілкувалась ні з ким із сусідів, ні тому що була "психічно ненормальна", а тому, що верогідно не хотіла чути плітки про інших сусідів, ні від кого не чекала допомоги, адже сама нікому не могла допомогти ось і все...всі звикли ярлики чепляти на людей: "психічна, неадекватна і т п." вона не знайшла підтримку, син далеко (можливо теж не допомогав), смерть дитини, можливо грубе відношення з боку поліції, звінувачення у засобах масової інформації - все це остаточно підірвало нервову систему незахищеної жінки - ось вона і вкоротила собі віку...не було біля неї в той момент люблячої людини...всім байдуже...такі злі...зрозумило чому вона ні з ким не спілкувалась
Анонім до Анонім Показати IP 7 Грудня 2021 18:02
Згідна з Вами. Адекватний коментар.
Я до Анонім Показати IP 7 Грудня 2021 18:47
повністю з Вами погоджуюсь. Вона що зобов‘язана була спілкуватись з сусідами?! Люди взагалі то спілкуються за бажанням і через спільні інтереси, а не за місцем проживання чи роботи з обов‘язку. І коли вже у нас навчаться елементарно поважати особисті кордони та індивідуальність? Ті ще б..дь сусіди. Замісь поспівчувати такій трагедії, ляпають язиками і обливають брудом, сволочі! Тьфу!(((
ветфельдшер Показати IP 7 Грудня 2021 18:45
А навіщо після смерті доньки і матері це все вивішувати на загальний "огляд"? Мати втратила дочку - неспроста вона ж кинулась. Як ми любимо перемивати кістки людям, навіть посмертно. Некрофіли кляті. Поціновувачі трупного запаху. Так і маємо.
Жах Показати IP 7 Грудня 2021 18:47
В таких ситуаціях-де був батько??? Лишив дитину з ментально хворою жінкою? Бідна жінка,8 років з післяродовою депресією і не стояла на обліку?І ніхто не втрутився?
Мешканець Показати IP 8 Грудня 2021 23:14
Не спілкуюсь з сусідами, бо якраз і психічно здоровий, не люблю гнилих розмов з плітками і ціную свій час.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus