USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Володимирі-Волинському запрацювала рада нового скликання

10 Листопада 2010 16:09
Перша сесія Володимир-Волинської міської ради шостого скликання відбулася 9 листопада.
На порядку денному стояли такі питання обрання секретаря міської ради, виконкому, заступників міського голови та керуючого справами. Про це інформує офіційний сайт міста.
Голова міської виборчої комісії Віталій Козловський оголосив результати виборів депутатів міської ради та міського голови.
З 36 обраних депутатів – семеро жінок. В освіті працюють 12 народних обранців, в охороні здоров’я – 2, керівників підприємств, установ і організацій – 4, держслужбовців та посадових осіб місцевого самоврядування – 3, підприємців – 7, пенсіонерів – 2, священнослужитель – 1, у сфері виробництва – 3, непрацюючий – 1, громадською роботою займається 1 депутат.
Депутатами минулого скликання є 12 обранців, позаминулого – 4. За віком: до 30 років мають троє депутатів, від 30 до 40 – семеро, від 40 до 50 – 12, понад 50 – 14 чоловік.
Освіта у 33 осіб вища, у 3-х – середня спеціальна.
Віталій Козловський привітав депутатів, а також міського голову Петра Саганюка з обранням на посаду.
Друге пленарне засідання сесії проводив міський голова, який запропонував на посаду секретаря міської ради депутата від ВО «Батьківщина» Олега Свідерського, який у результаті таємного голосування, набравши 28 голосів «за», був обраний на цю посаду.
Після цього міський голова запропонував обрати членів виконкому у кількості 11 осіб, до складу якого ввійшли його перший заступник Микола Веремчук, заступник Лариса Кулікова, керуючий справами Наталія Прогонюк, начальник МВ УМВС України у Волинській області Олександр Никитюк, генеральний директор ТзОВ «Гербор-Холдинг» Олег Борбелюк, директор спеціалізованої школи-інтернату I-III стеупенів «Центр освіти та соціально-педагогічної підтримки» Валентин Вірковський, вчитель НВК »ЗОШ I-III ступенів №3-ліцей» Андрій Гудим, підприємець Андрій Принда, Петро Саганюк і Олег Свідерський.
У «Різному» депутати підтримали звернення до Президента України Віктора Януковича, в якому міститься прохання не допустити розформування військової частини А-2331, що дислокується в місті.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus