USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У Волинській облспоживспілці тривають обшуки

30 Липня 2013 13:22
Працівники міліції проводять обшуки у приміщенні Волинської обласної спілки споживчих товариств на вулиці Ковельській у Луцьку. Дії тривають у рамках кримінального провадження.
Про це повідомило IA ZIK.

Зранку до журналістів надійшла інформація, що нібито заблоковано офіс волинського осередку Національної спілки журналістів України, який розташований у приміщенні Волинської облспоживспілки на вулиці Ковельській в Луцьку. Працівники ЗМІ, які прибули на місце події, практично «поцілували замок». Адже вхід до будинку виявився замкненим. У приміщення нікого не впускали.

Як стало відомо, у офісі був присутній член спілки журналістів Володимир Приходько. Із ним вдалося поспілкуватися лише телефоном. «Що вони шукають – невідомо. Це (обшук, – IA ZIK) не в спілці журналістів, а в облспоживспілці», – заявив журналіст.

Приходьку невідомо, представники якого правоохоронного органу прийшли з обшуком. «Один лейтенант в формі, а решта в цивільному ходять. Чи з податкової, чи звідки вони – ніхто ж не представляється. Я прийшов на роботу – а тут все закрито. Кажуть, що обшук. Це вони ніяк не пояснюють – обшук і все. Я маю на інтерв’ю йти – не випускають. Нічого вони не показують», – нарікає він.

Водночас голова волинського осередку НСЖУ Михайло Савчак відсутній у Луцьку. «Поняття не маю. Я по будівництву на Світязі», – повідомив він телефоном.

Як стало відомо із власних джерел, обшук у приміщення облспоживспілки проводить міліція. Керівник СЗГ УМВС у Волинській області Оксана Блищик підтвердила цю інформацію. «Слідчим управлінням УМВС України у Волинській області відкрито кримінальне провадження за частиною 4 статті 191, тобто привласнення службовими особами (облспоживспілки, – IA ZIK) колективного майна в особливо великих розмірах. Відповідно зараз тривають обшуки. Усі вони проводяться на підставі рішення судів».

Нагадаємо, Луцька міськрада через суд забирає в облспоживспілки найбільший ринок міста – «Завокзальний».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus