USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У волинському інтернет-просторі з’явилися «НезорАні війни»

17 Вересня 2009 13:16
В інтернет-просторі Волині з’явився відео-ролик під назвою «НезорАні війни», який з гумором розповідає про окремі резонансні події в житті області. Про це повідомляють «Волинські Новини».
Як розповів автор ідеї і режисер ролику Віталій Буряк, це – перша серія цілого серіалу під назвою «НезорАні війни». «Уже готуються друга і третя серії. Окрім того, плануються й інші серіали», – розповів Віталій Буряк. Він додав, що такий своєрідний жанр він називає пародією. «Ми нікого не хочемо очорнити, ми просто сміємося з тих ситуацій, які варті посмішки», – сказав пан Буряк.
Віталій Буряк, який називає себе вільним журналістом, повідомив, що наразі співпрацює з виданням «Перець по-ковельськи»,  де веде розділ «Перець-ТВ», у рамках якого і виходитимуть «НезорАні війни».
У першій серії «НезорАних воєн» автор використав резонансні події, що відбулися на Волині останнім часом. «Натхнення» для першого сюжету ролику автору дала одна з суперечок голови Волиньради Анатолія Грицюка з депутатом, лідером фракції «Наша Україна» Сергієм Слабенком. Ідея другого сюжету пов’язана із травневим випадком у Ковелі, де знайшли мертвого лося. Третій сюжет розповідає про «суперечку з рукоприкладством» між депутатами Ковельської міської ради Романом Ляшуком та Ярославом Шевчуком.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
Анонім Показати IP 17 Вересня 2009 13:38
тупак
Розчарований Показати IP 17 Вересня 2009 13:51
тут нема кому за що ображатись - бо нема сенсації, досить плоский ананаліз
Знайка Показати IP 17 Вересня 2009 14:47
Що небуть... Це мабуть космічному героюБуряку після чергової порції антидеприсанту в голову прийшло... Але це не для тверезих умів :-)))))))
Анонімop Показати IP 17 Вересня 2009 17:27
і без цього ролик всі знають що чиновники мудаки :))))
хз Показати IP 17 Вересня 2009 20:33
повна ххххня!!! аццтой!!!
Колега Показати IP 18 Вересня 2009 15:07
А мені сподобалось! Оригінальна подача інформації. Тільки треба було за кадром роз'яснити для немісцевих, які посади займають персонажі. Спордіваємось, автор врахує це на майбутнє. Продовжуй, Віталію!
Анонім Показати IP 18 Вересня 2009 17:29
страшно жалею, что не на ТВ работаю, с радостью повыставляла бы наших умственно отсталых в таком свете
вого "КРОК" Показати IP 27 Вересня 2009 00:45
Як для Волинського політично-громадського болота дуже навіть пристойно вийшло. З часом,я думаю,автор буде прогресувати й народить шедеври.Тем й фактажу в нас тьма.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus