USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У волинському медіапросторі з’явилася нова духовна радіопередача

31 Липня 2009 11:01
З благословення керуючого Волинською єпархією митрополита Луцького і Волинського Ніфонта на місцевому радіо «Луцьк» з’явилася нова духовна радіопередача «Духовні орієнтири». Про це 31 липня повідомляють «Волинські Новини».
 
Як інформує прес-служба Волинської єпархії УПЦ, співавтори медіа проекту протоієрей Валентин Марчук та редактор радіо «Луцьк»  Юрій Кльоц.  Передача звучить на хвилях 107.3 ФМ та 68.48 МгЦ кожного другого четверга, о 20.30.
 
Священик та ведучий в прямому ефірі відповідають на запитання радіослухачів. Основний контингент слухачів – молодь, на яких і спрямовані відповіді священнослужителя. Планується з осені постійна участь у прямому ефіру митрополита Ніфонта.
 
Довідково:
 
Слід зауважити, що нещодавно з благословення керуючого єпархією у Волинському телевізійному просторі з’явилася ще одна православна телепередача – «Благодатна купель», яка виходить на телеканалі «Аверс». Донині лише на волинському телебаченні виходив тележурнал «Дзвони Волині», котрий за шість років свого існування зібрав чимале коло глядачів. Також на Волинському радіо започатковано духовну передачу «Православне слово».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Анонім Показати IP 31 Липня 2009 11:38
))) и это, конечно, напрямую связано с приездом имперского захватчика Кирилла )))
Анонімz Показати IP 31 Липня 2009 15:42
о! добре шо попередили! буду оминати цю частоту

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus