USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У волинському місті - лише 7 сміттєвих урн. Більше і не треба?

1 Квітня 2013 16:30
На кожних 2500 мешканців Ківерців припадає лише одна сміттєва урна.

Про це повідомляють у прес-службі Волинського Інституту Підтримки та розвитку Громадських Ініціатив.

Так, населення міста становить майже 17 тисяч мешканців, тут є понад 40 торговельних точок і підприємств, центральний парк та більше 20 зупинок, які є місцями скупчення людей і де постійно викидають дрібне сміття.

На 17 тисяч населення по всьому місту є всього 7 сміттєвих урн, тобто, 1 урна - на дві з половиною тисячі мешканців. Ківерчани змушені або носити сміття з собою, або кидати просто під ноги. Це, мовляв, впливає на санітарний стан міста.

Тому у Ківерцях планують реалізувати проект «Активізація місцевого населення задля підвищення благоустрою вулиць міста Ківерці» з метою встановлення
смітників у всіх місцях найбільшого скупчення людей.

Презентація проекту відбудеться завтра, 2 квітня, о 14:00 в Ківерцівському районному центрі зайнятості, що знаходиться у Ківерцях по вулиці Грушевського.

«А нам і більше не треба. Якщо металева, то термін їй - кілька днів, потім - на металобрухт, якщо бетонна - до першої масової дискотеки», - попри добрі наміри влади резюмував мешканець Ківерців Вадим.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus