USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У волинських РЦЗ індивідуально підійдуть до долі кожного

26 Лютого 2009 18:55
В обласному центрі зайнятості відбулася нарада директорів міських, міськрайонних та районних центрів зайнятості Волині. Обговорювали питання якісного складу безробітних та перспектив працевлаштування у лютому-березні цього року, – 27 лютого повідомляють «Волинські Новини».
Директор обласного центру зайнятості Раїса Кучмук наголосила директорам про необхідність індивідуального підходу до долі кожного, хто звертається до центру зайнятості за допомогою. Вона відзначила також, що унормувати працю можна лише через трудові угоди. Саме механізми укладення трудових угод між фізичною особою та найманим працівником викликали особливі дискусії серед учасників наради.
Директори центрів зайнятості поділилися своїми проблемами та здобутками, що спричинені змінами у законодавстві про зайнятість. Адже тепер введене більш прискіпливе ставлення до тих, хто прийшов до центру зайнятості не шукати роботу, а «постояти».
До таких недобросовісних безробітних застосовуються штрафні санкції. Звичайно, це призводить до невдоволення окремих безробітних, але, за словами керівників центрів зайнятості, схвально сприймається роботодавцями та керівниками місцевої влади
Директори БЦЗ отримали завдання продовжувати якісну співпрацю з працедавцями, особливо ринкоутворюючими, а також проведення ярмарків вакансій, семінарів з техніки пошуку роботи, що навчатимуть безробітних самопрезентації, а роботодавців оперативно забезпечуватимуть кадрами.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus