USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У волинян бракує грошей на адвокатів

13 Серпня 2009 10:02
У 2009 році уже понад тисяча волинян звернулася до громадських приймалень, що надають безкоштовну юридичну допомогу. Порівняно із минулим роком, кількість людей, які прийшли зі своїми проблемами, збільшилася. Про це у коментарі «Волинським Новинам» розповів начальник головного управління юстиції в області Олексій Остапчук.
 
На Волині функціонує більш ніж сотня таких громадських приймалень, які надають безкоштовну юридичну допомогу, - розповів пан Остапчук. Цьогоріч до них звернулися уже понад тисячу волинян.
 
За словами пана Остапчука, це особливо стосується малозабезпечених громадян, які не можуть скористатися послугами юристів. В районах області спеціально організовуються виїзні засідання – у селищних та сільських радах проводиться прийом громадян з професійними юристами, які надають консультації з правових питань.
 
Люди наразі хочуть більше добитися захисту своїх прав і змушені звертатися за консультаціями, аби правильно вчинити. Питання, які вони піднімають різноманітні: від отримання спадщини до захисту трудових прав, - розповів він.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Сергій Показати IP 13 Серпня 2009 10:41
Знаю з власного досвіду. Отримав хорошу безкоштовну не лише юридичну консультацію, але й написання позовної заяви до суду, яку він задовільнив. Це реальна допомога, за яку дуже вдячний соціальній програмі "Народний адвокат" Європейської партії України М. Катеринчука. В їхньому юридичному довіднику, прочитав, що вони за чотири місяці роботи в Луцьку надали близько 700 консультацій. А по області функціонує понад сотня таких приймалень? І звернулось понад 1000 волинян? Цікаво...
Знаючий Показати IP 13 Серпня 2009 13:14
Самий класний громадський адвокат на Волині - Анатолій Гапонюк

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus