USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.86

УБОЗівці розкрили свої секрети. ФОТО

13 Грудня 2012 09:43
Співробітники Управління по боротьбі з організованою злочинністю на Волині провели День відкритих дверей для майбутнього покоління правоохоронців. Їм демонстрували зброю та техніки проникання в приміщення.

Про це повідомили у СЗГ УМВС в області.

Так, вихованців Луцького навчально-виховного комплексу «Загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів – правознавчого ліцею з посиленою фізичною підготовкою» зустріли у стінах УБОЗу.

Майже п’ятдесят хлопців та дівчат слухали розповідь інспектора кадрового забезпечення підрозділу Юрія Ожги про головні завдання та робочі будні людей, які служать в УБОЗі.

Знайомство продовжили бійці відділу швидкого реагування «Сокіл» на чолі із командиром підполковником міліції Володимиром Лотвіним. Одягнені у спеціальну чорну форму із масками на обличчі вони продемонстрували юним глядачам техніку проникнення до приміщень, у яких знаходяться озброєні зловмисники.

Після цього ліцеїстів запросили до спортивного залу, де щодня тренуються бійці. Ліцеїстам продемонстрували вміння тактики самозахисту та затримання злочинців. Адже вони зобов’язані відмінно володіти цими навиками, щоби, не завдавши шкоди своєму здоров’ю та здоров’ю противника, виконати поставлене завдання.

Вихованцям ліцею, зокрема, продемонстрували шоломи, щити і зброю, розповіли про автомати, гвинтівки, пістолети Макарова та «Форт-12».








Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
дідо Показати IP 13 Грудня 2012 09:36
Чому не розказали ,як кришують крімінал та підкидають наркотики адвокатам.
Чеширский Кот до дідо Показати IP 13 Грудня 2012 15:08
Если мафию нельзя победить, то ее нужно возглавить.
предатель Показати IP 13 Грудня 2012 10:00
А слабо было рассказать как "правильно" крышевать контрабанду автомобилей, сигарет?)))
фу5кео Показати IP 13 Грудня 2012 11:08
професійні секрети не розкривають
111 Показати IP 13 Грудня 2012 12:18
чому камєнти не пропускаєте, боїтесь правди.
111 Показати IP 13 Грудня 2012 13:19
Ці хлопці молодці, честь їм і хвала. Напишіть за людей які ганьблять УБОЗ. А., Щ., П. інших, осіб які фармазонять матеріали крмінальних справ, як їх кришує прокуратура.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus