USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Убивця бабусь «розколовся» і розкаявся

5 Лютого 2010 18:33
Чоловік, що вбив двох стареньких жінок, нарешті зізнався у скоєному злочині та розповів міліціонерам усі подробиці жахливої події.
Як повідомляли «ВН», у селі Грудки Камінь-Каширського району 25 січня трапилося вбивство двох сестер, яким було 84 та 76 років.
В.о. першого заступника начальника УМВС України у Волинській області Олег Мартовицький розповів, що затримати підозрюваного вдалося вже наступного дня. Однак він довго не хотів зізнаватися у скоєному злочині. Відразу ж після свого вчинку Микола втік до Каменя-Каширського, сподіваючись, що там його не знайдуть. Поки із затриманим працювали слідчі, оперативники знайшли в хаті підозрюваного незаперечні докази його причетності до вбивства сестер: за піччю стояла банка домашньої ковбаси, яка раніше без сумніву належала Євдокії та Анастасії. Крім того, товариш, який того вечора пив разом із Миколою, запевнив, що останній пропив всю свою пенсію за три дні, а тому йому потрібні були гроші на горілку. Також ознак злому дверей у хаті загиблих не було, що вказувало на причетність до злочину когось із місцевих. Зрештою затриманому нікуди було діватися, і він був змушений зізнатися. Свій вчинок пояснив просто – лихий попутав, мовляв, був дуже п’яний та не усвідомлював, навіщо це робить. Хоча той факт, що чоловік знаряддя вбивства взяв з дому, свідчить про зовсім інше: вбивця добре знав, навіщо йде до пенсіонерок. Бабусі намагалися захистити себе, відбивалися від зловмисника, та п’яний чоловік з молотком і кочергою виявився сильнішим. Знайти 10 тисяч гривень, що були сховані у білизні, зловмисникові так і не вдалося, тому він забрав гаманець стареньких, у якому було 6 гривень, і банку ковбаси. За словами в.о. першого заступника начальника УМВС України у Волинській області Олега Мартовицького, проти затриманого порушено кримінальну справу за ст. 115 ч.2 КК України. Наразі злочинець перебуває в ізоляторі тимчасового тримання та каже, що розкаюється у скоєному. Хоча в це важко повірити, адже він довго не хотів визнавати своєї вини, прагнув уникнути покарання за свій вчинок, – повідомляє ВЗГ УМВС України у Волинській області.
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus