USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

«Монобільшість» має мам, бабусь і питання пенсійного забезпечення має бути їм не чужим, – Констанкевич

20 Травня 2020 20:27
Питання пенсіонерів і жінок після 55 років, які звільнені з роботи та мають не менше 30 років страхового стажу знову відхилено. Головний аргумент: немає грошей – додаткові витрати потребуватимуть від 12 до 34 млрд.

Про це на своїй сторінці у фейсбук написала народна депутатка Ірина Констанкевич, коментуючи розгляд законопроекту 0972 «Про внесення змін до Закону України «Про загальнообов’язкове державне пенсійне страхування» щодо удосконалення пенсійного забезпечення» з пропозиціями Президента України від 31.01.2015.

«Цифри вражають, звичайно, але є ще інші цифри – кількість таких жінок понад кілька тисяч і розміри їх пенсій в межах 2 тис. грн. У мене на окрузі – це 60% жінок і проживають вони у сільській місцевості: Череваха, Жорнища, Пнівне, Щитинь, Дідичі..... Сотні сіл і тисячі жінок, які тяжко працювали, щоб заробити мізерну пенсію від держави. Я розумію, що коронавірус і люди хворіють. Але хворіють переважно пенсіонери, літні люди з груп ризику.

Тому, будемо наполягати, щоб профільний комітет, якщо відхиляє – натомість має пропонувати шляхи вирішення питання щодо пенсіонерів. «Монобільшість» має мам, бабусь – і ці питання їм мають бути не чужими», – зазначила Ірина Констанкевич.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus