USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 39.90
  • PLN 9.72 9.87

Учасників АТО на Волині відзначать новою нагородою

23 Січня 2016 13:03
Нагороджувати новим нагрудним знаком учасників АТО вирішили на засіданні Громадської ради при Волинській ОДА. На це передбачили 400 тисяч гривень.

Так,нагрудний знак «Віддане серце – збережена честь» буде відомчою нагородою вищевказаного органу.

Про це пише Волинська правда.

«Це сприятиме військово–патріотичному вихованню різних верств населення, це буде наша вдячність і увага цим нашим Героям», – розповів член постійної комісії Громадської ради Дмитро Гегер.

Він же додав, що таким чином вручення цієї відзнаки буде знаком уваги до тих українських воїнів-учасників АТО, про яких, на жаль, забула держава.

ЧИТАТИ ЩЕ: ЗАХИСНИКИ УКРАЇНИ В ЛУЦЬКУ ОТРИМАЛИ НАГОРОДИ

При обговоренні пролунали і думки, що орієнтовні 400 тисяч гривень, передбачені на виготовлення цих нагород, можна було б спрямувати на вирішення соціальних проблем воїнів-учасників АТО.

Втім, більшість учасників громадських слухань проголосували за впровадження нової нагороди.

Нагрудний знак має бути витриманий у кольорах гербу Волині, і міститиме, згідно з задумом, такі символи як хрест, зірка Анадир і серце.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
А Показати IP 23 Січня 2016 13:21
А що таке "зірка Анадир"?
Думка до А Показати IP 23 Січня 2016 14:02
Анадир- то те мiсце, де будуть жити воiни ато пiсля гаагського трибуналу.
ЗУПИНІТЬ ВІЙНУ Показати IP 23 Січня 2016 16:13
горе -політики України і Росії , усього світу!!! Матерям, дітям, жінкам і в україні і в Росії потрібні живі і здорові - сини, батьки, діти !!! Пекло на Сході України !!! Зненавиділа горе-політиків і Росії і України і цілого світу, які ці війни розпочинають !!! Не простий народ війни розпочинає, а захланні до багатства і влади горе-політики і горе-Президенти усього світу!!!
До Думка Показати IP 23 Січня 2016 17:58
Придурок!
Скшетуський Показати IP 25 Січня 2016 10:24
І як її будуть нагороджено ? ОДА усіх своїх атошників знає?
думка Показати IP 26 Січня 2016 16:00
Придумали дуже прекрасно відмивати гроші!!!! На харчування дітям учасників АТО грошей немає, а на нагороди є !!!!! Чудово!!!!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus