USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Учасники фестивалю «ДоброДІЙ» з’ясовували у чому справжнє майбутнє. ФОТО

14 Травня 2009 16:33
У рамках благодійного фестивалю «ДоброДІЙ», організованого фондом «Переображення» та церквою «Фіміам» за підтримки Луцької міської ради, провели вечір на тему «У чому справжнє майбутнє?», під час якого обговорювали проблеми сирітства та безпритульності в Україні, – повідомляють 14 травня «Волинські Новини».
Як інформує прес-служба ВОБФ «Переображення», особливими гостями вечора були колишній вихованець школи-інтернату Валерій Колотовський та Микола Пономарьов, який прожив важке життя сироти а нині, будучи директором міжнародного благодійного фонду «Наступне покоління» (місто Київ), опікується дітьми вулиці.

Упродовж вечору звучали пісні з репертуару музичного гурту «Бет-Ел», а відео
сюжети соціального спрямування, які демонстрували у наметі, допомагали краще осмислити долю сиріт, щоб більше допомагати їм.
Довідково:
Фестиваль «ДоброДІЙ» триватиме до 17 травня. Програма передбачає зустрічі на тему моди і краси, залежностей, спорту та цілі у житті. «ДоброДІЙ» уже зібрав 4270,95 гривень для облаштування сучасного дитячого спортивного майданчика загального користування в районі ЛПЗ.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus