USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 39.90
  • PLN 9.72 9.87

Учора на Волині затримали ще одного водія-втікача. Четвертого у 2009 році

6 Лютого 2009 19:10
Учора, 5 лютого, співробітники ВДАІ в області затримали водія, який наприкінці січня у Луцьку на пішохідному переході травмував жінку і залишив місце дорожньо-транспортної пригоди. Про це інформують «Волинські Новини».
 
Нагадаємо, 29 січня на пішоходному переході в Луцьку автомобіль вчинив наїзд на пішохода. До правоохоронців із приймального відділення Луцької центральної міської клінічної лікарні надійшло повідомлення про те, що до них каретою швидкої допомоги доправили 30-літню мешканку Луцького району з діагнозом «забій м’яких тканин чола і садна, забій правого стегна».
 
За інформацією УДАІ УМВС у Волинській області, у ході оперативно-розшукових заходів працівники ВДАІ (з обслуговування міста Луцька) затримали в місті Луцьку автомобіль ВАЗ 21063 синього кольору з механічними пошкодженнями, який належить мешканцю селища Цумань Ківерцівського району. Щоправда, у момент пригоди транспортним засобом керував 42-річний непрацюючий мешканець села Ромашківка цього ж району.
 
Автомобіль відправили на арешмайданчик ВДАІ (з обслуговування міста Луцька).
 
До речі, Із початку 2009-го року на Волині було зареєстровано 4 аварії, місце яких водії, всупереч встановленим правилам, залишили.  Як повідомили у ВДАІ у Волинській області, усі факти, коли водії втікали із місць аварій, пов’язані із наїздом на пішоходів.
 
У трьох випадках, що мали місце в Іваничівському районі, містах Горохові та Луцьку, люди загинули. У Луцьку жінка-пішоход потрапила у медзаклад. На сьогодні працівників ДАІ встановили винуватців усіх ДТП.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus