USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Удар по базі ПВК «Вагнер» у Попасній: з'явилися кадри наслідків

15 Серпня 2022 13:56
У мережі з’явилися кадри з наслідками удару ЗСУ по базі ПВК Вагнер у Попасній Луганської області.

За даними Телеграм-каналу Інсайдер UA, було ліквідовано понад пів сотні окупантів. На відео видно величезну купу уламків, яка раніше, ймовірно, була будівлею. Зазначається, що під завалами залишилося багато вагнерівців.

«Постраждав не лише особовий склад, а й забезпечення орків. Рашисти вже відкрили збирання грошей на закупівлю нового спорядження для ЧВК-шників», – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, удар по базі ПВК Вагнер стався напередодні. При цьому наголошувалося, що росіяни у соцмережах звинувачують воєнкора, який 8 серпня відвідав базу та виклав фото, що дало змогу українським військовим визначити місце дислокації окупантів.
Раніше повідомлялося, що ПВК Вагнера зіграла центральну роль у боях за Попасну та Лисичанськ у Луганській області, проте зазнала великих втрат.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus