USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 39.95
  • PLN 9.70 9.86

Удар росіян по Дніпру: 2 загиблих, 15 поранених. В області загинула 8-річна дитина. Оновлено

19 Квітня 2024 08:10
Під час ракетної атаки у ніч на п’ятницю у Дніпрі сталося влучання у житловий будинок. П’ятиповерхівка частково зруйнована, триває пожежа. Загалом у місті на зараз, попередньо, 2 загиблих та 15 поранених.

Про це повідомляє Українська правда з посиланням на голову Дніпропетровської ОВА Сергія Лисака.

У Дніпрі, окрім житлового будинка, пошкоджені ще два інфраструктурні об’єкти.

Окрім цього, на Криворіжжі пошкоджений інфраструктурний об’єкт. Є руйнування й на Синельниківщині. Там загинула жінка. Серед поранених – діти. Частково зруйновано 4 приватні будинки, ще 8 – пошкоджені. Пізніше ґсергій Лисак повідомив, що одна восьмирічна дитина померла в лікарні.

За словами очільника області, у Павлограді пошкоджене одне з підприємств.

Пізніше мер Дніпра Борис Філатов написав, що влучання відбулося у «самісінькому центрі міста»: «Самісінький центр міста. Цивільні люди. Постраждалих вже девʼять. На жаль, ми воюємо з виродками, що не мають жодних рис людяності. Думайте про це постійно».

У ніч проти 19 квітня російські окупанти влаштували чергову комбіновану повітряну атаку по території України. Так, спочатку ворог запустив кілька груп дронів-камікадзе типу «Шахед». А пізніше у Повітряних силах оголосили, що загарбники запустили ракети.

«Частину ворожих цілей збили Сили ППО. Зокрема, тільки за ранок, попередньо, 9 ракет. І ще 2 – вночі. Деталі щодо цього – згодом. На жаль, є й влучання», – повідомив також Сергій Лисак.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus