USD 39.75 40.09
  • USD 39.75 40.09
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.92

«УДАР» закликає волинян викрити корупціонерів*

4 Вересня 2012 14:02
Політична партія УДАР пропонує волинянам долучитися до всеукраїнської акції «Люстрація влади», що передбачає повідомлення жителями краю про факти корупції, з якими вони стикнулися у тих чи інших державних закладах, установах, службах.

Натомість політична сила Віталія Кличка обіцяє оприлюднити ці факти і сприяти викоріненню корупції, ‒ розповів під час брифінгу голова Луцької міської організації ПП «УДАР Віталія Кличка» Андрій Розтока.

Акція «Люстрація влади» започаткована у межах ініціатив УДАРу, спрямованих на злам корупції в державі. Усі вони зафіксовані у виборчій програмі цієї політичної партії, ‒ нагадав Андрій Розтока.



Головна мета акції – спонукати волинян розповісти про конкретні факти корупції, з якими вони стикнулися у своєму житті. «Думаю, багатьом людям уже допекло те, що зараз коїться, і це стосується не тільки економічних порушень прав і свобод громадян, як от постійні побори. Акція допоможе людям трішки «розкритися», а нам ‒ адекватніше реагувати і аналізувати ці порушення з боку влади, щоб у майбутньому можна було з ними боротися».

Триватиме акція до 1 жовтня. Після цього результати анкетування будуть опрацьовані й оприлюднені під час підсумкової прес-конференції. За словами Андрія Розтоки, «Люстрація влади» ‒ перший крок у боротьбі з корупцією в Україні, що її планує розпочати УДАР після того, як отримає представництво у Верховній Раді України. Зокрема, у планах ‒ створення Антикорупційного агентства.

Долучитися до акції волиняни можуть у два способи: заповнивши анкету «Повідом про корупціонера» на сайті «Люстрації влади» або ж отримати таку анкету в агітаційних наметах УДАРу, заповнити її і вкинути у спеціальну скриньку в тих же наметах або громадських приймальнях партії.


У Луцьку агітаційних наметів УДАРу ‒ 8, розташовані вони: поруч з Волинською обласною друкарнею, що на проспекті Волі, 27; біля пам’ятника Тарасові Шевченку на проспекті Волі,13; біля супермаркету «Салют» у мікрорайоні ЛПЗ і біля Північного ринку.

Андрій Розтока зауважив, що волиняни можуть повідомляти й про факти порушень виборчого законодавства кандидатами у народні депутати України. А такі, на його думку, з початку виборчої кампанії уже траплялися на Волині неодноразово. Розтока, як голова Луцького міського осередку УДАРу і кандидат у нардепи у 23 виборчому окрузі, закликав колег-кандидатів дотримуватися правил боротьби за місце в парламенті.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 17
Горохівець Показати IP 4 Вересня 2012 14:18
ХАПУГАМ так уже остогидла корупція, що вони вирішили боротися з нею?
Українець Показати IP 4 Вересня 2012 14:21
Черговий передвиборчий популізм.Вже один казав,що бандити сидітимуть в тюрмах а насправді вони сидять в парламенті.
маневичі Показати IP 4 Вересня 2012 15:30
Молодці ударівці, цих злодіїв давно пора вивести на чисту воду
Чеширский Кот Показати IP 4 Вересня 2012 16:17
Стукачество это хорошо. Настучу и я. УДАР-овцы фиксируйте: руководящий состав прокуратуры, налоговой инспекции, милиции, областная государственная администрация, исполком городского совета итд. Для начала хватит. Если с этими разберетесь, подкинем еще.
***** Показати IP 4 Вересня 2012 17:25
молодці "УДАР"! справді підкріплюють свої слова діями. мабуть, єдині,хто хоч щось робить.
xa-xa Показати IP 4 Вересня 2012 18:15
Започаткують ,,доску позора,,? таку,як раніше по місту стояли ,,Злісних неплатників за комунал.послуги,, ?
Лучанка Показати IP 4 Вересня 2012 18:44
Давно пора!!!!!! Дітей-Чорнобильців позбавляють в школах законного права на безкоштовне харчування зсилаючись на рішення голови міської ради!!!!! Тепер рішення має вищу силу аніж Закон ?????????????????
VladE до Лучанка Показати IP 5 Вересня 2012 13:45
Як що є якісь підтверджуючі документи (письмова заява з резолюцією "Відмовити" тощо) надсилайте на скриньку [email protected]
Мамон Липинович Теремнівский Показати IP 5 Вересня 2012 06:42
Найдієвіша метода нейтралізувати суперника - зробити з нього дурня. Сендвич з парочки заяв та "капусти" - і Ваш опонент без майна та права голосу в судах. В такому суспільстві корупція непереможна, бо вона є його фундаментом. А борців з корупцією ми не боїмося - аміназіну на всіх вистачить!
Прес-служба Показати IP 5 Вересня 2012 09:35
В інформації є пряме посилання на сайт, де є форма для заповнення. Всі повідомлення будуть внесені в єдину базу і вже наприкінці вересня будуть озвучені прізвища злісних курупціонерів. Тому потрібні конкретні прізвища і факти зловживань.
Чеширский Кот до Прес-служба Показати IP 5 Вересня 2012 12:39
Не смешно.
Знайка Показати IP 5 Вересня 2012 09:36
http://www.youtube.com/watch?v=-oP3B4HdGsk&feature=youtu.be
Справедливий Показати IP 5 Вересня 2012 14:21
Правильний хід, тільки це піар стопроцентний.Хто хоче мати справу з бандитами. Корупція кругом починаючи з дичячого садочка, школи,де здираються гроші з батьків без ніяких документів все іде в кармани директорам і їм приближеним.Це низи, а верхи- це всі корупціонери до одного.А лікарня- це страх господній. Ото беріть однуструктуру з них і перевіряйте, або під виглядом хворого полікується в цих злодюг.У нас все гниле, продажне, корупційне.А що робиться в бюджетних установах, де десятки мертвих душ працює, і це законно, гроші собі привласнюють, або використовують на свій розсуд.Зупинити це може тільки один Бог, але він від нас відмовився.
**** до Справедливий Показати IP 5 Вересня 2012 15:15
воно то може й так... але ж з іншого боку: якщо взагалі ніяк не боротися з цією проблемою, то далеко ми не зайдемо... повторюсь: "УДАР" єдині, які хоч щось роблять наразі
1 Показати IP 5 Вересня 2012 15:26
http://www.youtube.com/watch?v=Wsmpv5CpBgE как удар не пройдет где ж ты будешь питатса? не доросток
уважний Показати IP 10 Вересня 2012 11:34
дивні ми люди... політики нічого не роблять - погано. політики щось роблять - теж погано, бо піар. з точки зору частини коментаторів, краще взагалі політикою не займатися, а владу залишити назавжди Партії регіонів. геніально!
*** Показати IP 12 Вересня 2012 09:25
Це про Климчука і Кривицького?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus