USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Угорщина відновила пропуск пасажирських автобусів з України

20 Червня 2020 10:20
Угорська сторона 19 червня заявила, що пропуск через кордон з Україною пасажирських автобусів відновлено.

Про це пише Українська правда.

Своїх співвітчизників Угорщина пропускає на в’їзд без необхідності проходити карантин.

На карантин також не відправляють громадян України, які в’їжджають у 30-кілометрову зону та відвідють Угорщину короткотермінового. Від таких осіб не вимагатимуть додаткових підтверджуючих документів для в’їзду, але вони мають залишити територію Угорщини протягом 24 годин.

«Щодо транзитного проїзду – в’їзд на територію Угорщини дозволяється цілодобово за наявності документа про постійне місце проживання, дозволу на перебування, посвідки на проживання, візи на тривале працевлаштування або іншого документа, що підтверджує право на тривале перебування у країні призначення, виданого офіційним органом цієї країни. До того ж, особа має надати згоду на перевірку на наявність COVID-19 та не мати ознак підозри на інфекцію», – йдеться у повідомлені Держприкордонслужби.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus