USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.94

УЄФА може не дозволити проводити матчі на «Авангарді» через туалет-«смердюшник»

12 Жовтня 2009 12:21
Головна спортивна арена Луцька належить територіальній громаді міста, а футбольний клуб «Волинь» не орендує її. Про це повідомив луцький міський голова Богдан Шиба сьогодні під час особистого прийому, – інформує репортер «Волинських Новин».
Перебування на стадіоні «Авангард» футбольного клубу очільник обласного центру пояснив укладеною угодою між клубом і попередньою міською владою. Зауважимо, що цей договір про співпрацю – безстроковий. На думку міського голови, такий термін незаконний, проте немає, за його словами, «як їх ввести у правове поле». Мовляв, державні структури туди йти не хочуть.
Пан Шиба розповів і про те, що клуб має право здійснювати реконструкцію на стадіоні, проте в порядку чинного законодавства. Що ж до стану бігових доріжок міський голова зазначив, що як тільки з’являться відповідні кошти – бігові доріжки будуть споруджені. Наразі їх покрили щебенем та зробили зливи для води. «Доріжки нічим не заважають», – констатував градоначальник.
Значно більшою проблемою, ніж бігові доріжки, вважає Богдан Шиба, є туалет-«смердюшник». «УЄФА ніколи не дасть дозвіл на проведення матчів, коли немає умов для людей», – сказав він.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus