USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Україна і США підписали угоду щодо партнерства в сфері оборони

8 Вересня 2016 23:16
Міністр оборони України Степан Полторак і міністр оборони США Ештон Картер підписали «Концепцію розвитку партнерства між Міністерством оборони України і Міністерством оборони США на п’ятирічний період», пише Радіо Свобода.

«Це вперше в історії ми підписали документ про співробітництво на такий тривалий період. Цей документ спрямований на підтримку оборонної реформи України та дасть змогу реалізовувати програми двостороннього співробітництва, передачі військової техніки, матеріально-технічних засобів, надання послуг та підготовки особового складу», – сказав у Лондоні міністр оборони України Степан Полторак, якого цитує прес-служба Міноборони України.

Концепція, серед іншого, передбачає удосконалення процесів оборонного планування, покращення співробітництва в сфері оборонних технологій та підтримка інтеграції оборонного сектору.

У липні в Україні з візитом перебувала міністр військово-повітряних сил США Дебора Лі Джеймс. Вона заявила про намір поглибити відносини між військово-повітряними силами США та України. Міністр ВПС США провела низку зустрічей із керівництвом Міністерства оборони України. Джеймс також заявила про намір американської сторони допомогти Україні повністю відповідати стандартам НАТО до 2020 року.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Опер Показати IP 9 Вересня 2016 10:00
Галантерейщик і кардинал - це сила))))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus