USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.20 39.50
  • PLN 9.76 9.94

«Україна – як автомобіль, який на швидкості їде в бетонну стіну, бо за кермом люди, які не вміють керувати», – Ігор Палиця про «Слугу народу»

27 Червня 2020 23:37
Більшість представників партії «Слуга народу» – недолугі й не надто освічені люди, яким не місце у Верховній Раді та публічній політиці, адже вони не мають власної думки та голосують за командою.

Про це в інтерв’ю телеканалу «Аверс» відверто заявив народний депутат, лідер партії «За майбутнє» Ігор Палиця.

На думку політика, з кожним новим скандалом «Слуга народу» наближає свій рейтинг до нуля. Відтак на майбутніх виборах шанси політсили можуть бути примарними.

«Для мене це якесь зборище недолугих людей, не зовсім освічених, не зовсім розвинених, які не розуміють, що робити, що казати, як ставитися один до одного, – каже він. – Того, що країна падає у прірву, вони не розуміють. Того, що економіка падає, не розуміють. Того, що епідеміологічна ситуація погіршується, а ми йдемо до катастрофи, і нічого не робиться».

«Тому, коли мені хтось каже сьогодні, що «Слуга народу» ще десь тримається в рейтингах, то мені здається, що ці люди, які готові за них голосувати, не читають газет, не дивляться соцмережі. Те, що відбувається, – це катастрофа. І цю катастрофу треба зупиняти», – додав нардеп.

Читати ще: Ігор Палиця про велику політику, партію «За майбутнє», місцеві вибори та ганебний провал «слуг народу»

Разом з тим, Ігор Палиця зауважив, що нормально ставиться до Президента Володимира Зеленського як до людини. І якби сьогодні відбулися вибори, то Зеленський знову переміг би. Тому що альтернативи йому наразі немає. «Але не факт, що ця альтернатива не з’явиться завтра», – зазначив парламентар і додав, що Президент теж робить багато помилок.

«Це вже не жарти. Це жах, що відбувається. Тому вони всі разом роблять все для того, щоб через кілька місяців їхній рейтинг був нуль. Але справа не в тому, яким буде їхній рейтинг. Справа в тому, як відреагує народ. Народ може вже просто не повірити нікому», – певен народний депутат.

«Те, що сьогодні відбувається: Україна – як автомобіль, який на швидкості їде в бетонну стіну, за кермом сидять люди, які не вміють керувати. Вони казали, що вони професіонали в автоспорті, чемпіони всіх змагань. І люди їм повірили. Тому що колишній керманич почав їхати в цю прірву, у цю бетонну стінку на шаленій швидкості. Люди в цьому зневірилися і поміняли його», – проводить паралелі політик.

«Вони голосували не стільки за Зеленського, як проти Порошенка. Тому що Порошенко – це війна, економічна криза, суцільна брехня, хабарі, розграбування бюджету. І це продовжувалося б і надалі. Тому люди проголосували за нових керівників цього автомобіля. А за рік ми побачили, що автомобіль як їхав, так і їде. Спочатку він пригальмував трішечки, поки розбиралися. А сьогодні він так само тисне на газ. Сьогодні вони так само сіли на всі потоки, сьогодні так само скрізь хабарі», – констатував Ігор Палиця.

Разом з тим, політик наголосив, що у фракції «Слуга народу» є розумні люди. «Їх дуже небагато, вони в абсолютній меншості, але вони є», – зазначив він і додав, що монобільшість тріщить по швах.

Загалом Ігор Палиця переконаний, що нинішній парламент треба розпускати.

«Вони ведуть країну до катастрофи. Їх терміново треба відправляти займатися тією професією, яку вони мали до того, як стати парламентарями. І чим швидше Президент це зрозуміє, тим більше шансів у нього буде зберегти свій рейтинг хоч на якомусь рівні», – підсумував народний депутат.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Анонім Показати IP 27 Червня 2020 23:43
200 % все правильно!
Громадянин України Показати IP 28 Червня 2020 08:42
Кожна область, кожне місто з їхнім депутатським складом і виконавчою владою - то є більша чи менша модель України з однаково усім притаманними і характерними ознаками ! Політичний короновірус низької політичної культури виборців, практично, поголовно вразив усі верстви населення - і те, що робиться у ВРУ, центральних і місцевих органах виконавчої влади - то результат необдуманих дій такого електорату ! Якщо найближчим часом не приймуть нової Конституції, не проведуть виборів до ВРУ, не переоберуть Президента України, не ліквідують олігархічний устрій, не проведуть реформ правоохоронних органів, то в поєднанні із зовнішніми викликами - країну затягне у вир, висловлюсь найбільш політкоректно, протистоянь і міжусобиць, результатом чого буде існування України як такої взагалі !
Дядько з села Показати IP 28 Червня 2020 10:54
Олігархічний, по суті, феодальний устрій України привів країну до занепаду і веде до краху. І в голови покищо незрілого суспільства вкладається правильна теза про необхідність заміни такого устрою. І в більшості своїй слушно переконують суспільство, що треба олігархат як клас ліквідувати. Тільки дивно то виглядає, коли спасителями нації і країни пропонують зробити молодіжне крило того самого олігархату. Запропонуйте спочатку народу європейські демократичні правила побудови цивілізованого суспільства, працюйте над підняттям політичної культури населення, пропагуйте європейські цінності і т. д. і т. д. А кому вже бути в ролі Данко - народ, який після того всього нарешті прозріє,- сам визначиться !
Громадянину України Показати IP 28 Червня 2020 13:37
Для виправлення ситуації не потрібно змінювати Конституцію. По-перше, на це піде багато часу, по-друге, не факт, що нова стане панацеєю від всіх проблем. Потрібно забути про всі політичні амбіції, в голос визнати катастрофу, створити коаліційний Уряд порятунку, залучити до нього насправді компетентних людей, запропонувати Зеленському відпустку в Іспанії на пів року, прийняти антикризові закони та грамотно запустити їх в дію

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus