USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Україна, яку ми будуємо*

19 Грудня 2014 09:45
Всі ми гріємося російським газом, бо іншого немає, носимо одяг італійського виробника, бо там краще шиють і їмо продукти з Польщі, бо там сосиски смачніші. Та запевняємо всіх, що ми любимо Україну.

Сьогодні ж варто проявити свій патріотизм і надати перевагу українським товарам, звісно, за умови, що вони відповідної якості. Саме такі товари і послуги українських компаній є запорукою майбутнього економіки України. Саме такі виробники створюють робочі місця і здатні підвищувати рівень добробуту в суспільстві, саме вони платять ті податки, які зараз так необхідні для підтримки української армії та добровольців, які знаходяться в зоні АТО. Однією з таких компаній є наш волинський виробник паперової продукції санітарно-гігієнічного призначення – ПАТ «ВГП», товари якого більше знайомі під торговою маркою «Ruta».



ТМ «Ruta» завоювала прихильність не тільки українських споживачів, але і європейських. Завдяки тому, що продукція «Ruta» приваблює споживачів високою якістю, нею користуються в тринадцяти країнах, серед яких Німеччина і Швейцарія.

За досягненням успіху та визнанням стоїть професійна та наполеглива робота з впровадження світового досвіду та передових технологій виробництва. Особливу турботу складає відбірна сировина та унікальна технологія виробництва паперу, який на 60-70%, в залежності від продукту, складається з хвойної целюлози, що забезпечує особливу м‘якість продукту.

«Для нас почесно представляти Україну на світовому ринку, - каже заступник генерального директора з торгівлі і маркетингу Олексій Остапченко, - однак, саме ринок України є пріоритетним. Ми докладаємо максимум зусиль, щоб якісні продукти нашої торгової марки, першою чергою потрапляли на полиці українських магазинів».

Зусиль доводиться прикладати багато, адже, щоб зробити якісний продукт потрібно обрати найкращу сировину, приділити увагу обладнанню на якому відбувається процес «народження» продукту, і створити команду працівників, які прагнуть долучитися до великої справи.

Так, на підприємстві ВГП існує спеціальний відділ групи якості, який підбирає спеціальний папір-основу під кожну групу товарів. Наприклад, для паперових рушників використовують сировину, яка добре вбирає вологу і зберігає міцність, а для туалетного паперу беруть сировину, яка зберігає міцність та одночасно буде м’якою і ніжною. Об’єднує всю сировину, що надходить на підприємство те, що вона складається лише зі 100% первинної целюлози вищого ґатунку і є абсолютно гіпоалергенною, що дозволяє зробити продукт безпечним для кожного споживача.

На підприємстві встановлене сучасне обладнання провідних європейських виробників, підбором якого займається технологічний відділ. Завдяки тому, що на виробництві впроваджено автоматичну лінію пакування, споживач може бути впевненим, що вся продукція потрапляє до нього абсолютно чистою і гігієнічною. Підприємство сертифіковане згідно з міжнародним стандартом управління якістю ISO 9001:2000.



Компанія ПАТ «ВГП» - це колектив з 370 людей, які творять для нашої держави велику справу - роблять український продукт європейської якості під ім’ям «Ruta».

Тож обирайте продукцію торгової марки «Ruta». Вона вдало знайде місце в нашій оселі: серветки та паперові рушники – на кухні, туалетний папір – у ванній кімнаті, а носові хустинки в наших сумочках та кишеньках наших діточок.

Людмила Цапюк
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 13
Всезнайко Показати IP 19 Грудня 2014 09:46
З такими цінами на їжу туалетний папір буде непотрібний...
месник Показати IP 19 Грудня 2014 10:03
Дотепна реклама паперу))) Це натяк на те що на нас з Вами сра.и)))
віктор Показати IP 19 Грудня 2014 10:11
цалючка. скілбки бабла за рекламу відхватила? тепер тобі точно на туалетний папір хватить
Сolonel Показати IP 19 Грудня 2014 11:32
Цікаво чи власники торгової марки "Рута" підтримують вітчизняного виробника і їздять на вітчизняних автомобілях? Носять вітчизняне взуття і одяг?!!! Якось запитав про це у одного такого "вітчизняного виробника". Отримав відповідь : Я звичайно патріот, але ж не ідіот.......
працівник до Сolonel Показати IP 19 Грудня 2014 12:15
Просто ми ПОКИ ЩО е випускаємо одягу і автомобілів, які відповідають європейським стандартам, а вироби ТМ "РУТА" відповідають!
месник до працівник Показати IP 19 Грудня 2014 12:43
А яка стандартна эвропейська жо.а, що під неї треба бумагу эвропейського стандарту????)))
Плетун до месник Показати IP 19 Грудня 2014 13:53
А тобі аби ляпати пальцями по макулатурі, про робочі місця в попередній статті сам же ж коментував. От тобі вони - радуйся!
месник до Плетун Показати IP 19 Грудня 2014 16:36
Робочі місця це добре!!! Але я за якість!!!! В нас виробилися дибільні стандарти, эвро ремонт, жити по эвропейські. А як воно? Чи вся эвропейська продукція якісна? Не будемо ходити далеко, німецькі та італійські ковбаси, які продають в нас не гірше ніж в Італії. Але з чого вона вироблена? А я можу сказати! Довелося мати справу з одним виробником . З Аргентинського м'яса, напічканого гербіцидами та стеройдами, яке доречі і продаэться в Україні за ціною 10,50 грн. у полутушах. Ось Вам і эвростандарт!!! Я пропоную виробляти продукцію гідну людини!!!
працівник до месник Показати IP 19 Грудня 2014 13:54
Тобі наждачний папір в самий раз.
месник до працівник Показати IP 19 Грудня 2014 16:37
Це ви про Обухівську?))
Вася Показати IP 19 Грудня 2014 11:55
)))))))))
Вася Показати IP 19 Грудня 2014 11:56
Це правда))))))))))
Софія Показати IP 13 Червня 2015 18:34
"Компанія ПАТ «ВГП» - це колектив з 370 людей, які творять для нашої держави велику справу" - читаєш і мало зі стільця не падаєш. Правильніше було б сказати творили. Власник фірми пан Мірецький та його комерційний директор пан Оришко дійсно створили колектив неначе сім*ю. Прекрасні люди, які пропрацювали на фірмі не один рік, віддані справі. На даний час з приходом того ж Остапченка та його команди космонавтів, це вже не велика і дружня сім*я, а терраріум. Люди для них- це пиль під ногами, хоча саме ці люди роблять продажі. Підлабузництво та зрадництво це тепер "найдостойніші" риси основної маси персоналу. Люди звільняються пачками, про що свідчать систематичні оголошення на сайтах пошуку працівників. Продукт роблять дійсно достойний, однак при його такій високій ціні і зневажливому підході до персоналу, такі "кєровніки" розвалять все, що з такими зусиллями створював його власник, або просто у них відхапають частину ринку, той же Обухів. Шкода....

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus