USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Оновлений інтернет-магазин ТМ «RUTA» – продукція ближче до споживача*

2 Березня 2023 15:50
Сучасні технології стрімко набирають обертів та безповоротно стають частиною буденного життя кожної людини. При чому це відбувається непомітно, як щось саме собою зрозуміле. Проте, озираючись у недалеке минуле, стає зрозуміло, наскільки швидко був пройдений шлях розвитку електроніки та електронних засобів зв’язку, і як це кардинально вплинуло на сучасний стиль життя.

Сьогодні вже звичайним явищем практично для кожної людини стає купівля різних товарів в інтернеті, використовуючи телефон, буквально років 20 тому це звучало б як нісенітниця. Але менш з тим – це зручно, і перевагу такого методу «шопінгу» оцінить кожен, хто хоч раз купував щось, не виходячи із дому з доставкою до дверей.

Звісно ж, будучи сучасною та інноваційною компанією ПрАТ «ВГП» давно є в тренді «цифровізації» та використання сучасних технологій, зокрема в питанні виробництва та виробничих процесів на підприємства. Проте один із найбільших виробників гігієнічної продукції в Україні так само активно використовує мережу Інтернет, аби бути ближче до свого споживача, буквально пропонуючи свою продукцію на телефоні споживачів.

Нещодавно ПрАТ «ВГП» оновили свій інтернет-магазин www.rutashop.com.ua, зробивши його зручнішим та більш привабливим. Тому відвідувачі матимуть нагоду придбати весь асортимент продукції безпосередньо від виробника, а це, нагадаємо, такі продукти ТМ «RUTA»: туалетний папір, паперові рушники, косметичні серветки, столові серветки, вологі серветки, носові хустинки.

Окремо слід відзначити, що на сторінці магазину представлена також продукція, яку не знайти на полицях магазинів та призначені для клієнтів, які використовують продукцію у своїй бізнес-діяльності, як то для готелів, кав’ярень, ресторанів або у офісі.

Тому тепер споживачі можуть зручно купувати продукцію безпосередньо у виробника, маючи доступ до всього асортименту продукції в одному місці. Ну, а про такі переваги як різні методи оплати, та доставка по всій Україні годі говорити, оскільки на сьогодні це є вже звичайним атрибутом інтернет-торгівлі.

А оскільки, як відомо, підприємство ПрАТ «ВГП» розташоване у Луцьку, то у жителів Волині є можливість самостійно отримати продукцію безпосередньо на самому виробництві, зробивши замовлення в інтернет-магазині.

Отже, запрошуємо Вас до фірмового магазину продукції ТМ «RUTA».

Посилання – www.rutashop.com.ua
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus