USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Україна максимально збільшить обсяги виробництва зброї, – Зеленський

29 Серпня 2023 11:28
Президент Володимир Зеленський заявив, що український військово-промисловий комплекс максимально збільшить обсяги виробництва.

Про це він розповів у своєму вечірньому відеозверненні 28 серпня, цитує Громадське.

Глава держави зазначив, що провів нараду щодо виробництва зброї за участю представників Мінстратегпрому, «Укроборонпрому» та керівників вітчизняних підприємств.

«Гармати, які зроблені в Україні. Снаряди, які зроблені в Україні. Дрони, ракети, бронетехніка. Максимально збільшуємо обсяги виробництва. Україна це може. Фінансування є. Наша «оборонка» даватиме більший результат», – заявив він.

Читати ще: Зеленський пропонує законодавчо прирівняти корупцію до держзради

Раніше Володимир Зеленський анонсував проведення у жовтні форуму в галузі інноваційних оборонних розробок – military tech.

Президент зазначив, що нині Україна виробляє низку ракет, як-от «нептуни», «стугни», «корсари». Також держава налагодила виробництво артилерії натовського зразка.

За словами Зеленського, захід мають намір відвідати багато підприємств – провідних представників галузі з різних країн світу та континентів. Він не виключив можливості підписання контрактів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus