USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.15 39.45
  • PLN 9.71 9.93

Україна опинилася серед найбільш небезпечних країн світу

14 Квітня 2017 10:44
Україна зайняла 127-е місце в рейтингу найбезпечніших країн, який був складений експертами Всесвітнього економічного форуму (ВЕФ).

Згідно даних дослідження, гірше ситуація з безпекою тільки в Гондурасі, Кенії, Єгипті, Венесуелі, Нігерії, Пакистані, Сальвадорі, Ємені та Колумбії. Про це інформує Кореспондент.

Найбезпечнішою країною у світі названа Фінляндія. Також у першій десятці опинилися Об'єднані Арабські Емірати, Ісландія, Оман, Гонконг, Сінгапур, Норвегія, Швейцарія, Руанда і Катар. Росія розташувалася на 109-му місці. Всього в рейтингу 136 позицій.


Під час складання рейтингу експерти враховували такі критерії, як рівень злочинності, терористичної загрози і наявність збройних конфліктів.

Варто додати, восени 2016 року компанія International SOS і Control Risks опублікувала рейтинг найбільш небезпечних країн для туристів.Тогда Україна потрапила до групи держав із середнім рівнем загрози. В одному ряду з нею стояли Росія, Казахстан, Білорусь, Індія, Саудівська Аравія, Бразилія.

Як повідомлялся, Україна опинилася на першому місці за рівнем корупції серед 41 країни з Європи, Близького Сходу, Індії та Африки із розвиненими ринками чи ринками, що розвиваються. Про це свідчать результати дослідження проведеного аудиторською компанією Ernst & Young, присвяченого ризикам шахрайства в цих регіонах.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
корінний лучанин Показати IP 14 Квітня 2017 10:56
Не опинилась,а привели країну на цей рівень.
Нормальний Показати IP 14 Квітня 2017 12:37
Зрозуміло,що Україна не в десятці розвинутих демократій, навіть не в другій і не в третій десятці, але за рівнем небезпеки зрозуміло, що не в отстанній десятці. Прикро, коли явно кримлівський фейк підхватують і поширюють поважні українскі ЗМІ.
корінний лучанин до Нормальний Показати IP 14 Квітня 2017 14:04
Це зрозуміло ,що "рука кремля"Тільки не зрозуміло хто поважає ці"поважні українські змі".

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus