USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Україна отримала нову партію вакцини Pfizer: коли і кого нею щеплюватимуть

18 Травня 2021 11:44
До України вранці 18 травня прилетіла нова партія вакцини від коронавірусу Pfizer/ BioNTech. Препарат надійшов у межах глобальної ініціативи COVAX.

Про це повідомили в ЮНІСЕФ, пише ТСН.

Так, надійшло ще 122 850 тисяч доз вакцини Pfizer. Загалом, у межах цієї поставки від COVAX Україна має отримати 473 тисячі доз вакцини та розчинник для ін'єкцій.

Препарат доставлять протягом тижня, кількома рейсами. Останній, четвертий, має прибути до України 24 травня. Із ним приїде і розчин для вакцини, без якого щеплювати людей неможливо. Тому вакцинація цією партією препарату має стартувати від 24 травня.

Як повідомлялося, передусім вакцинуватимуть з цієї поставки увесь персонал закладів освіти, тобто не лише вчителів чи адміністрацію, але й охоронців, кухарів, технічних працівників. Якщо з цих 473 тис. доз Pfizer для освітян використають не всі, то залишками щеплять людей у будинках похилого віку та працівників цих закладів, працівників Державної служби надзвичайних ситуацій, Державної прикордонної служби та інших, хто не встиг планово отримати свою дозу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
. Показати IP 18 Травня 2021 12:04
Кого надо будуть. Списки ж засекречені.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus