USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.72 9.93

Україна отримає ракетні комплекси NASAMS від Литви

5 Серпня 2023 09:35
Незабаром Литва передасть Україні ракетні комплекси NASAMS, антидронове обладнання, ліжка та багато іншого забезпечення.

Про це повідомили у Міністерстві оборони Литви.

Литва надає безперебійну військову підтримку Україні. Упродовж перших семи місяців 2023 року військова підтримка, передана Литвою, включає вертольоти Мі-8, зенітні установки Л-70 з боєприпасами, бронетранспортери М113, мільйони патронів, а також боєприпаси до гранатометів.

Окрім переданої військової техніки та обладнання, Литва також постійно активно навчає українських військових, надає українцям лікування та реабілітацію, організовує консультації експертів, виділяє кошти міжнародним фондам підтримки України.

Литва підтримує Україну в повномасштабній війні проти Росії. Країна надає пакети військової, фінансової та гуманітарної допомоги, виступає за посилення санкцій проти РФ і підтримує прагнення України щодо вступу до НАТО.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus