USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Україна й Росія досягли домовленості щодо транзиту газу

20 Грудня 2019 22:27
Сьогодні, 20 грудня, представники Єврокомісії, України та Російської Федерації досягли остаточної домовленості щодо газового контракту.

Про це повідомляє 112 канал з посиланням на пресслужбу Офісу президента.

«Представники Європейської комісії, України та Російської Федерації сьогодні досягли остаточної домовленості з принципових позицій щодо транзиту російського газу через територію України для європейських споживачів і врегулювання взаємних претензій», – сказано в повідомленні.

Також в ОП зазначили, що всі подробиці будуть повідомлені в суботу, 21 грудня, на брифінгу міністра енергетики та захисту навколишнього середовища України Олексія Оржеля і виконавчого директора НАК «Нафтогаз України» Юрія Вітренка, який відбудеться в офісі президента.

Як повідомлялося раніше, вчора, 19 грудня, в ході тристоронньої зустрічі в Берліні Україна і Росія досягли попередньої угоди про транзит газу.

Зазначимо, що 19 грудня під час прес-конференції президент РФ Володимир Путін заявив, що Росія буде шукати такі умови газового договору, які будуть вигідні для всіх сторін, в тому числі і для України.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus