USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Україна - єдина. Як волиняни допомогли львівським десантникам

3 Вересня 2014 18:17
Волиняни передали тепловізор для військовослужбовців 80-ї окремої аеромобільної бригади, яка базується у Львові.

У її складі чимало волинян, зокрема, ратнівчан. Придбало таке дороговартісне і необхідне під час бойових дій обладнання керівництво СТОВ «Ратнівський аграрій». Про це повідомляє «Вісник+К».

«Від імені батьків військовослужбовців бригади щиро дякую за те, що вболівають за життя військовослужбовців, за долю України, директору Валентину Чернецькому, і особливо інвестору підприємства Андрію Паннікову», - каже батько, житель села Комарове Віталій Олексюк, син якого Микола теж служить у львівській бригаді.

Незважаючи на те, що Андрій Панніков - громадянин Кіпру, росіянин за національностю, він є патріотом України і як може підтримує Українську армію та її солдатів. Уже неодноразово підприємство, його працівники закупляли бронежилети, інше військове спорядження для військовослужбовців, які нині боронять територіальну цілісність нашої держави.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 4 Вересня 2014 07:58
Главные мысли, которые командиры ополчения ДНР пытаются донести до пленных, в основной своей массе еще довольно молодых людей, таковы: Лозунг «Украина понад усё» — это полный бред, а на Донбассе живут такие же люди, как и на Западе Украины. Слушать засевших к Киеве политиканов не стоило, и тем более не стоило стрелять в людей, а особенно — в женщин и детей. Кто стреляет в женщин и детей — тот п*дор. За совершенные преступления пленных в ответ убивать не будут, их отправят восстанавливать разрушенное, как когда-то немцев после Великой Отечественной.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus