USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

Україна запропонувала Польщі провести аудит роботи пунктів пропуску

27 Жовтня 2021 10:41
Україна запропонувала Республіці Польща провести незалежний міжнародний аудит роботи пунктів пропуску на українсько-польському державному кордоні для збільшення кількості дозволів на міжнародні вантажні перевезення.

Про це пресслужба Міністерства інфраструктури повідомила у Фейсбуці.

Зі слів міністра інфраструктури Олександра Кубракова, польська сторона наполягає на тому, що питання надання дозволів напряму залежить від покращення ситуації з чергами на українсько-польському кордоні.

«Однак, і ми це неодноразово проговорювали на міжнародних зустрічах, проблеми з чергами спостерігаються з двох сторін. Це підтвердять і українські перевізники. Щоб вийти з цієї ситуації, ми запропонували провести незалежний міжнародний аудит роботи прикордонних та митних служб, виявлення вузьких місць, а за результатами проведеного аудиту прийняти відповідні спільні рішення, які покращать ситуацію на кордоні», – цитує пресслужба слова Кубракова.

Читати ще: На митні пропуски на Волині запланували витратити понад 2 мільярди. Список

Він додав, що сторони також працюють над низкою проєктів, які спрямовані на покращення логістичних і транспортних умов для перевізників і пасажирів в Україні. Зокрема, йдеться про нові дороги на кордонах, налагодження залізничного сполучення, а також модернізація пунктів пропуску.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus