USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Україна на дитячому «Євробаченні» зайняла останнє місце

21 Листопада 2010 12:56
Володимир Арзуманян з Вірменії з піснею "Мама" став переможцем дитячого пісенного конкурсу "Євробачення-2010" у Мінську, фінал якого відбувся пізно увечері в суботу, 20 листопада.

У цьому році в даному музичному першості взяли участь 14 юних виконавців з Вірменії, Білорусі, Бельгії, Грузії, Латвії, Литви, Македонії, Мальти, Молдови, Нідерландів, Росії, Сербії, Україні і Швеції, - повідомили "Подробиці".

Українська представниця Юлія Гурська (на фото)посіла останнє місце.

Результати конкурсу визначалися голосуванням телеглядачів і журі.

Арзуманян зміг набрати 120 балів. Перемогу вірменському виконавцю принесли 10 балів від Македонії. До цього на першій позиції влаштувався дует "Чарівний мікрофон" з Росії з піснею Boy and Girl. З відставанням в один бал Росія, набравши 119 очок, посіла друге місце.

Третє місце зайняла Сербія, а господиня конкурсу Білорусь увійшла до п'ятірки переможців дитячого "Євробачення-2010".

Юні виконавці виступали на майданчику "Мінськ-Арена" - це найбільша сцена в історії дитячого "Євробачення". Фінал і дві відкриті репетиції шоу відвідали близько 40 тисяч чоловік.






Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus