USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Україна потребує перезавантаження. ФОТО

23 Липня 2009 17:27
Незалежність України – це лише перший крок, наступний – зробити цю незалежність українською. Таку думку під час святкового віче з нагоди 20-річчя створення Народного Руху України висловив Луцький міський голова Богдан Шиба, – повідомляє 23 липня репортер «Волинських Новин».
 
Чимало лучан прийшло на святкове віче, щоб привітати Народний Рух України із ювілеєм, проте не менше – щоб згадати як воно було 20 років тому, коли волиняни висловлювали своє обурення та відстоювали національні інтереси України.
 
Розпочалося зібрання із молитви за тих, хто був у самих початків Народного Руху. У своїй промові Архієпископ Луцький і Волинський Михаїл зазначив, що сьогодні «Україна потребує перезавантаження пильності та подальшої праці за незалежність держави».
 
Із святом присутніх привітав Луцький міський голова Богдан Шиба. «Справжня історія української незалежності тільки починається», – сказав він.
 
А також додав: «Перший зроблений крок – незалежність України, тепер ми маємо зробити її українською».
 
Голова Волинської облдержадміністрації Микола Романюк у свою чергу подякував ветеранам-рухівцям: «Завдяки вам ми є повноцінною європейською нацією». А також зауважив на тому, що не зважаючи на політичні суперечки, українці мають жити в єдності, відчувати себе нацією.
 
А от двадцятирічні події із ностальгією пригадували радник голови облради, голова Волинської крайової організації Народного Руху України Володимир Банада, рухівець Олександр Гудима та інші.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus