USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Україна закупить лабораторії для перевірки пального

2 Квітня 2011 10:13
Україна закупить 12 пересувних лабораторій для перевірки якості пального на автозаправних станціях.
«Рішення вже прийнято, влітку ця система запрацює», – заявив 1 квітня в ефірі телепередачі «Велика політика з Євгенієм Кисельовим» міністр енергетики та вугільної промисловості України Юрій Бойко. Про це пише zaxid.net.
«В нас є проблема з якістю бензину, в основному вона стосується дрібних мереж, які час від часу додають неякісний бензин на своїх заправках. Ми прийняли рішення і купуємо 12 машин, пересувних лабораторій, якими будемо проводити перевірку якості бензину. А також ми вводимо поняття маркер, світовий маркер, кольоровий маркер, який будемо застосовувати, щоб викрити ці дрібні мережі», – зазначив міністр.
Водночас художник Сергій Поярков, коментуючи ці слова у студії, заявив, що машини – іноземні, але ж персонал буде наш. За його словами, ці люди приїжджатимуть перевіряти станції і їм там пропонуватимуть хабарі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus