USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.70
  • PLN 9.76 9.95

Українка судитиме чоловічий Кубок світу з футболу

19 Серпня 2017 23:42
Міжнародна федерація футболу (ФІФА) вперше надала жінкам право судити матчі офіційного турніру серед чоловічих команд, включивши сім жінок-рефері в список арбітрів юнацького Кубка світу, повідомляє Сегодня.

ФІФА в п'ятницю оголосила список з 21 бригади арбітрів, які мають обслуговувати матчі юнацького Кубка світу (гравці не старше 17 років), який пройде в Індії 6-28 жовтня. Судді представляють всі шість конфедерацій, які входять до ФІФА.

"ФІФА також вибрала сім резервних арбітрів, але є невелика особливість. Вперше в історії жінки-рефері призначені на чоловічий турнір. Результати і успіхи, досягнуті в ході спільної підготовки, показали, що прийшов час найкращим представникам жіночого суддівського корпусу обслуговувати турніри за участю чоловічих команд нарівні зі своїми колегами-чоловіками", - йдеться в повідомленні.

У число призначених на турнір резервних арбітрів увійшла українка Катерина Монзуль, яку минулоріч визнали найкращою жінкою-арбітром світу.

Нагадаємо, перший свій матч в українській Прем'єр-лізі Монзуль відсудила у Луцьку. Сталося це у березні 2016 року.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus