USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Українка в Ріо сенсаційно перемогла першу ракетку світу

10 Серпня 2016 09:15
Українська тенісистка Еліна Світоліна перемогла на Олімпіаді в Ріо першу ракетку світу американку Серену Уільямс, - інформує УНІАН.

Поєдинок третього раунду тенісного турніру на Олімпійських іграх в Ріо-де-Жанейро закінчився у двох сетах із рахунком 6:4 та 6:3.

Переломним став шостий гейм другого сету, коли Серена на своїй подачі зробила низку подвійних помилок, і гейм виграла українка. Далі американка намагалася грати у свою гру, однак не змогла виправити ситуацію.

Не виключено, що Серені заважала травма. Таким чином, Світоліна виходить до чвертьфіналу тенісного турніру на Олімпійських іграх, де 10 серпня зіграє із представницею Чехії Петрою Квітовою. Зазначимо, що за київським часом матч 1/4 фіналу Світоліна-Квітова відбудеться в ніч на четвер, 11 серпня, і почнеться о 00:45.

Як повідомляв УНІАН, раніше на олімпійському турнірі Еліна Світоліна обіграла німкеню Андреа Петковіч і британку Ханну Уотсон. Вона залишається останньою українською тенісисткою в жіночому одиночному розряді.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus