USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Хто поїде в Ріо?

2 Червня 2016 11:11
У середині червня луцький стадіон «Авангард» чекає на нові престижні і видовищні змагання. До обласного центру Волині приїдуть найкращі легкоатлети України.

Чемпіонат України з легкої атлетики серед дорослих і молоді відбуватиметься у Луцьку вперше. Змагання такого штибу у нашому місті ще ніколи не було. Більше півтисячі учасників, кілька сотень суддів, тренерів, офіційних делегацій приїдуть до Луцька. Додасть інтриги, напруги та видовищності чемпіонату та обставина, що на «Авангарді» виборюватимуться путівки на Олімпіаду в Ріо-де-Жанейро. Відтак, конкуренція між провідними українськими легкоатлетами обіцяє бути безкомпромісною.

Партнером проведення чемпіонату виступає Фонд Ігоря Палиці «Тільки разом», - повідомили у прес-службі Фонду.

Що і кого побачимо?

Змагання відбуватимуться чотири дні – з четверга 16 червня до неділі 19 червня. Щодня програма змагань матиме ранкову і вечірню частини. Зазвичай з 12.00-13.00 до 15.00-16.00 спортсмени відпочиватимуть, фінали запланували переважно на вечір, коли легкоатлетам та глядачам не дошкулятиме спека.

Чоловіча та жіноча програми передбачають такі основні види легкої атлетики: біг на 100, 200, 400, 1500, 5000 метрів; 100, 110 і 400 м з бар`єрами; 3000 метрів із перешкодами; стрибки у довжину, висоту, із жердиною, потрійний; метання молота, списа, диску, штовхання ядра.

Волинський слід

Троє волинських легкоатлетів вже вибороли ліцензії до Ріо-де-Жанейро на чемпіонаті світу зі спортивної ходьби у Римі. Це Надія Боровська, Іван Банзерук та Валентина Мирончук.

У червні лучани і гості міста зможуть повболівати на трибунах і за земляків, які змагатимуться за олімпійські ліцензії. Їм як ніколи потрібна буде ваша підтримка. Чудові шанси поїхати на Олімпіаду мають метальник спису Максим Богдан, метальниця молота Ірина Климець, бар`єрист (400 метрів) Данило Даниленко. Відтак, саме на луцькому стадіоні вони зможуть завоювати ліцензії завдячуючи вашій підтримці.
Сім`єю на «Авангард»

Зі слів президента Федерації легкої атлетики України Ігоря Гоцула, чемпіонат у Луцьку ФЛАУ має намір провести на якісно новому рівні. «Треба зробити легку атлетику ближчою до глядача, популяризувати наш вид спорту», - ці слова він сказав під час організаційної поїздки до Луцька на початку травня.

ЧИТАТИ ЩЕ: «У ЛУЦЬКУ Я ВІДЧУВ СЕБЕ В ЄВРОПІ», - СЕРГІЙ БУБКА

Відтак, вболівальників на «Авангарді» очікуватиме програма гостинності: змагання коментуватимуться, відбуватиметься показ на великих екранах, працюватиме кейтеринг – торгівля напоями та їжею біля стадіону та на трибунах, ігрові спортивні майданчики для дітей. Шоу-програма включатиме церемонію відкриття і виступи відомих в Україні артистів. Щодня після завершення змагань серед вболівальників проводитиметься розіграш призів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
соленый Показати IP 2 Червня 2016 13:30
Ося Бендер очень просился.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus