USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

Україно-грузинський музичний проєкт ULLAM звучатиме у Луцьку

3 Липня 2019 15:50
4 липня у Луцьку відбудеться унікальний концерт україно-грузинського проєкту ULLAM, відомого своїми неймовірними звуковими та духовними експериментами.

Це авторський музичний проект з глибин серця, в якому немає конкретики стилю і направлення. Нью Ейдж, лаунж, фанк, чи брейкбіт, з мелодійним ніжним вокалом та красивими фортепіанними гармоніями, повідомляють організатори.

У складі групи – чотири світлі душі з неймовірно теплою енергетикою, чотири стихії, що формують особливе гармонічне злиття:

Катіко Пурцеладзе – вокал, ефекти, тонгдрам

Zlatoyar Bass – бас-гітара

Денис Швец – ударні

Павєл Ігнатьєв – клавішні

Кожен із цих музикантів – самодостатній та наповнений виконавець. Усі відомі, як сольні артисти, так і учасники колаборацій з багатьма прекрасними музикантами і колективами України і закордону. Виступали на багатьох міжнародних фестивалях різних країн і напрямків від Koktebel Jazz до Sziget festival.

Вхід платний. Кількість квитків обмежена. Перші квитки від 200 грн. Їх можна придбати безпосередньо у клубі «ЦИТРА» у години роботи.

4 липня 2019 року, початок о 19:30.

вул. Богдана Хмельницького, 1Б (поворот в арку за Ощадбанком).


Серце – це переклад тамільського слова Уллам, що є синонімом істинного Я. Використовується для означення Вищого Я, як центру нашого буття, місця, звідки виходять всі фізичні та ментальні прояви. Але не відображення конкретного місцеположення. Рамана Махарши

Зустріч у ФБ https://www.facebook.com/events/450488859016816

«Музика – це стиль життя, вона супроводжує всюду. І до кожної події знаходиться свій саундтрек», – зазначає Павло Ігнатьєв.

Павло Ігнатьєв відомий піаніст та композитор. Його музику часто називають modern classical та modern jazz . Однак сам Павло зумисно не дає визначення своїй музиці. Павло Ігнатьєв записав декілька композицій з такими артистами:

гурт «Бумбокс» («Єва» (варіант з фортепіано, альбом III) и «Happy End» (альбом Family Бізнес)
Алекс Луна («Руки к небесам»), Shai Sebbag
, Сергій Бабкін
Випустив музичний DVD разом з гітаристом Геннадієм Бондарем, а також виступає з ним на спільних концертах.
Повний виступ на Jazz Koktebel


Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus