USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Українська актриса зіграла головну роль у серіалі від Netflix

4 Серпня 2022 23:24
Голівудсько-українська актриса Аліна Смоляр зіграла головну у третьому сезоні серіалу Netflix «Кохання, смерть та роботи».

Про це зірка розповіла на своїй сторінці в Instagram, пише Кореспондент.

За сюжетом, загін лицарів зустрічає агресивну сирену. З усіх солдатів виживає лише один глухий чоловік, який дуже зацікавлює міфічну дівчину.

«Це були незвичайні зйомки для мене, але вкрай цікаві. Вражає розвиненість технологій у кіноіндустрії, ідея та режисерське бачення Альберто. Ми одразу порозумілися, і весь знімальний процес відбувся рекордно швидко», – зізналася українка.

За словами Смоляр, образ Золотої Жінки був зібраний на основі фольклору з різних куточків світу. Таким чином, режисери хотіли наділити її красою, яка засліплює людину.

Цього року епізод серіалу «Jibaro», який зняв оскароносний режисер Альберто М'єльго, номінований на Еммі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus